ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους το Δεκέμβριο

Έτοιμα για ρομάντσο
AstroGirl
Τα ζώδια που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους το Δεκέμβριο
Φωτογραφία από Danik Prihodko

Ένας ωραίος μήνας για τρία ζώδια που θα χαρούν την ερωτική τους ζωή! Τα ζώδια που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους το Δεκέμβριο είναι έτοιμα για ρομάντσο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

Βάλτε τα μεταξωτά σεντόνια Παρθένοι. Κάντε ένα ταξίδι σε ένα νέο μέρος ή ακούστε ένα podcast που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Έχετε την ικανότητα να απορροφάτε περισσότερες πληροφορίες από ό,τι συνήθως, οπότε φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Και μια από αυτές τις μέρες το ραντάρ θα πέσει πάνω σε κάτι πολύ καλό. Ορμήξτε!

Ζυγός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα βρίσκεται απέναντι από τον Δία, φέρνοντας επέκταση και αυξημένη αξία στους τρέχοντες πόρους και τα υπάρχοντά σας και φυσικά δίνει τη δυνατότητα να δείξετε τα κάλλη σας με νέα ρούχα, να τραβήξετε τα βλέμματα, να ανταλλάξετε Instagrams και να πάρει φωτιά η ερωτική σας ζωή!

Αιγόκερως

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είστε χαρούμενοι στη σχέση σας είναι επειδή δεν ζητάτε πολλά και σίγουρα δεν έχετε φοβίες και ανασφάλειες. Είναι στη φύση σας να είστε δυνατοί και αληθινοί, αλλά είστε επίσης κάποιος που θα αποφύγει την αντιπαράθεση και θα φροντίσετε να λύσετε τις διαφορές σας ξαπλωμένοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 29 / position2: 392
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb