SKIN CARE

Χάρισε στον εαυτό σου τη φροντίδα που του αξίζει με τις πολυτελείς καινοτομίες της Foreo!

Χριστουγεννιάτικα φώτα, υπαίθριες αγορές και η επιθυμία να απολαύσετε μια εορταστική περιποίηση με απόλυτη άνεση και χαλάρωση…!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 20, 2023
Χάρισε στον εαυτό σου τη φροντίδα που του αξίζει με τις πολυτελείς καινοτομίες της Foreo!

Πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας - και να χαρίσετε! - στιγμές αγνής αυτοφροντίδας για ένα τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας που θα σας συνοδεύει όλο το χειμώνα, και όχι μόνο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς, σας επιφυλάσσει τις καλύτερες ιδέες για δώρα ανάμεσα στις πιο πρόσφατες και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος, για ένα πραγματικά γιορτινό διάλειμμα με νιφάδες!

Ας το ανακαλύψουμε μαζί…

FOREO BEAR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ξεκινήσουμε αμέσως με το τελευταίο θαύμα από το σουηδικό σιδηρουργείο περιποίησης της FOREO: το BEAR τη συσκευή μικρορευμάτων και παλμών T-Sonic που έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί ένα μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου στην άνεση του σπιτιού σας, χαρίζοντάς σας ένα γεμάτο, σμιλευμένο και τονωμένο πρόσωπο όπως ποτέ άλλοτε.

Ετοιμαστείτε για την εορταστική περίοδο και τα πλούσια δείπνα υπό το φως των κεριών με το FOREO BEAR 2: αυτός ο ισχυρός γυμναστής προσώπου έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αναζωογονηθείτε και να χαλαρώσετε ταυτόχρονα. Από παλμικά μασάζ T-Sonic που περιλαμβάνουν Shiatsu και ρεφλεξολογία, μέχρι ρουτίνες θεραπείας με μικρορεύματα που περιλαμβάνουν Gentle V-Shape Yoga και Contour Cardio, κάθε όνειρο ομορφιάς και ευεξίας θα γίνει μαγικά πραγματικότητα!

Συνδυάστε το με το νέο FOREO SUPERCHARGED Facial Serum 2.0 για μια πραγματικά premium και ολοκληρωμένη εμπειρία.

FOREO UFO 3

Για τις στιγμές σας σε κατάσταση "φράουλες και σαμπάνια" μόνο για τον εαυτό σας, και για βραδιές αξέχαστης χαλάρωσης μέσα στη φασαρία της εορταστικής περιόδου, γιατί να μη χαρίσετε στον εαυτό σας μια περιποιητική εμπειρία At-Home SPA, σε μια υπέροχη παλέτα σε στυλ Barbie;

Η FOREO UFO 3 είναι η νέα συσκευή από τη μάρκα beautytech που αγαπήθηκε από διασημότητες σε όλο τον κόσμο και θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που εφαρμόζετε μια μάσκα προσώπου, ενισχύοντας τα αποτελέσματά της και μεγιστοποιώντας τα οφέλη της: για ένα εξαιρετικά ενυδατωμένο, λαμπερό, γεμάτο πρόσωπο, έτοιμο να αντιμετωπίσει το κρύο του χειμώνα αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα του χριστουγεννιάτικου δείπνου!

Θερμοθεραπεία με έντονο χρώμα, αναζωογονητική κρυοθεραπεία, χαλαρωτικοί παλμοί T-Sonic και φώτα LED πλήρους φάσματος για να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και εγγυημένο αντιγηραντικό αποτέλεσμα: αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε στον εαυτό σας ένα σούπερ πακέτο δώρων με το FOREO UFO 3!

Συνδυάστε το με τη νέα μάσκα προσώπου FOREO Glow Addict από τη συλλογή Advanced Collection 2.0 για μια έξτρα πινελιά λάμψης.

FOREO LUNA 4 & LUNA 4 MEN

Το εμβληματικό δώρο της FOREO για μια πλήρη και βέλτιστη ρουτίνα σουηδικής ομορφιάς; Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει η τελευταία και πιο επιτυχημένη βούρτσα καθαρισμού και μασάζ προσώπου της μάρκας: FOREO LUNA 4.

Στο τέλος της ημέρας, αφήστε τον εαυτό σας να σας περιποιηθεί από αυτή την πολυτελή, εξαιρετικά μαλακή και αντιβακτηριακή βούρτσα προσώπου από σιλικόνη με αποτελεσματικούς παλμούς T-Sonic για σχολαστικό καθαρισμό και ένα ολόπλευρο αναζωογονητικό μασάζ.

Αυτή η premium συσκευή θα είναι επίσης ένα ευπρόσδεκτο δώρο στην έκδοση FOREO LUNA 4 MEN για το πρόσωπο και το ξύρισμα.

Συνδυάστε τις συσκευές LUNA 4 "για εκείνη και για εκείνον" με τα ολοκαίνουργια καλλυντικά FOREO LUNA Ultra Nourishing Cleansing Balm, FOREO LUNA Shaving + Cleansing Foam 2.0 και FOREO SUPERCHARGED HA + PGA Triple Action Intense Moisturizer: το αποτέλεσμα Xmas Glow θα είναι εξασφαλισμένο!

FOREO LUNA 4 body – Βούρτσα σώματος για απολέπιση, μασάζ και λεμφική αποσυμφόρηση

Οι πολυτελείς προτάσεις περιποίησης της FOREO για τα Χριστούγεννα του 2023 είναι διαθέσιμες στο foreo.com και sephora.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
17 / position1: 228 / position2: 420
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb