CELEB STYLE

Βρήκαμε τα chelsea boots της Kate Middleton σε τέλεια τιμή

Η Kate Middleton έβγαλε sold out αυτές τις μπότες των 330 δολαρίων, αλλά εμείς βρήκαμε ολόιδιες που ξεκινούν από 30 ευρώ!
Γράφει η MATINA KONTOY
Βρήκαμε τα chelsea boots της Kate Middleton σε τέλεια τιμή
Nextweb studio

Η Kate Middleton είναι η επιτομή του διαχρονικού στυλ και παρόλο που ο τίτλος της συνοδεύεται από αυστηρό πρωτόκολλο για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να φορέσει, επιλέγει συχνά απλοϊκά καθημερινά κομμάτια και δε φοβάται να φοράει αυτά τα κομμάτια ξανά και ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα εθεάθη να φοράει ένα απλό τζιν σε ίσια γραμμή, ένα ριγέ πουλόβερ με σακάκι και καφέ μπότες Reiss Thea Chelsea. Σε άλλη εμφάνισή της λίγες μέρες αργότερα φόρεσε ξανά τις ίδιες μπότες. Αυτή τη φορά, με καρό παλτό Burberry και τζιν flare-leg. Οι μπότες συνδυάστηκαν τόσο εύκολα και με τα δύο ρούχα, που μας έκανε να θέλουμε ένα ζευγάρι και για εμάς. Ψάχνοντας τις μπότες της Kate Middleton, αφενός εκπλαγήκαμε με την τιμή των $330 δολαρίων και αφετέρου είδαμε ότι είχαν εξαντληθεί σε κάθε μέγεθος! Επομένως, ψάξαμε και συγκεντρώσαμε μποτάκια με παρόμοιο στυλ που οι τιμές τους ξεκινούν από 30 ευρώ. Καθόλου κακό!

Βρες το εδώ!

Βρες το εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρες το εδώ!

Βρες το εδώ!

Βρες το εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 738 / position2: 1662
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb