ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Eνας ακόμη ανάδρομος Ερμής έρχεται με φόρα στις γιορτές: Θα μας χαλάσει τα κέφια;

Αυτή η ατμόσφαιρα επηρεάζει τα ζώδια αλλά δυο λίγο πιο πολύ
AstroGirl
Eνας ακόμη ανάδρομος Ερμής έρχεται με φόρα στις γιορτές: Θα μας χαλάσει τα κέφια;
Φωτογραφία από Marina Abrosimova

Ο μήνας Δεκέμβριος μοιάζει πολύ με τις καλοκαιρινές διακοπές. Πώς μπορείς να συγκεντρωθείς ή να περιμένεις να είσαι παραγωγικός όταν υπάρχει τόση χαρά και προσμονή στον αέρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ο Δεκέμβριος μπορεί επίσης να είναι ο πιο εσωστρεφής μήνας του χρόνου, ή άλλοτε είμαστε πιο κατάλληλοι από ποτέ να θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε εορταστικές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ακόμα κι αν είστε πιο εσωστρεφείς, υπάρχει ενα μαγικό μέρος που θα κουρνιάσετε τον τελευταίο μήνα του χρόνου, είτε αυτό περιλαμβάνει το αγαπημένο σας βιβλίο και ένα φλιτζάνι ζεστό κακάο είτε ντο α περάσετε ποιοτικό χρόνο με κάποιον κοντά και αγαπητό στην καρδιά σας.

Αυτή η ατμόσφαιρα επηρεάζει τα ζώδια αλλά δυο λίγο πιο πολύ - τον χαρούμενο Τοξότη που αγαπά την αφθονία και τον προσγειωμένο Αιγόκερω που αγαπά την παράδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές τις μέρες αναγκαζόμαστε να αναθεωρήσουμε, να σκεφτούμε και να ρίξουμε την καρδάρα με το γάλα όπου χρειάζεται. Εμφανιζόμενο αρχικά στον Αιγόκερω, το πρακτικό, προσανατολισμένο στο στόχο ζώδιο της Γης, και συνεχίζοντας μέσω του Τοξότη, του περιπλανώμενου ζωδίου της φωτιάς που αναζητά γνώση, ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά επίσημα στις 12 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την 1η Ιανουαρίου 2024.

Η κατανόηση των θεμάτων αυτού του συγκεκριμένου ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας βοηθήσει να το αξιοποιήσετε στο έπακρο - Ξεκαθαρίσματα, νέες αρχές, ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους και καταστάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 262 / position2: 752
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb