ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τις επόμενες 15 μέρες

Δείτε τι μπορούν να περιμένουν αυτά τα τέσσερα τυχερά ζώδια από τον άλλο μισό Νοέμβρη
AstroGirl
Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τις επόμενες 15 μέρες
Φωτογραφία από Polina Tankilevitch

Η σεζόν του Σκορπιού είναι κάπως μεγάλη υπόθεση. Είναι η μόνη εποχή του χρόνου που περιλαμβάνει πολλαπλά ερεθίσματα στον ουρανό! Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τις επόμενες 15 μέρες...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος (19 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Θα είσαι βαθιά χωμένος στα συναισθήματά σου αυτόν τον μήνα, Ταύρε, ειδικά σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Και θα έχεις τύχη βουνό στα ερωτικά σου!

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας αυτόν τον μήνα, θα βυθιστείτε στις βαθιές, στενές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και άλλους ανθρώπους. Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τις συνήθεις συμπεριφορές σας, σας παρέχει το βάθος που επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή. Τίποτα σχετικά με αυτόν τον μήνα δεν θα είναι επιφανειακό, οπότε περιμένετε οι συναντήσεις σας να είναι αρκετά έντονες (αλλά κρυφες... έτσι ακριβώς σας αρέσει).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων (20 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)

 Λαχταράς ένα περιβάλλον συναισθηματικά σταθερό και αμετάβλητο

Καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σας, ο ήλιος, διασχίζει τον τέταρτο οίκο σας, θα αντικαταστήσετε την τυπική κοινωνική σας συμπεριφορά με βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση σχετικά με το σπίτι σας. Λαχταράτε ένα περιβάλλον που το αισθάνεστε συναισθηματικά σταθερό και αμετάβλητο, και καθώς συνεχίζεται αυτή η σεζόν, η επιθυμία σας για περισσότερη διατήρηση στον ιδιωτικό σας κόσμο θα είναι βασική προτεραιότητα. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να σταθεροποιεί τις οικιακές σας υποθέσεις ή να κάνετε μια βαθιά βουτιά στην καταγωγή της οικογένειάς σας. Η ιδιωτικότητα θα είναι ζωτικής σημασίας καθώς συνεχίζεται αυτή η σεζόν, με αποτέλεσμα να περιβάλλεστε μόνο με ανθρώπους, μέρη και πράγματα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

*Εσυ* θα είσαι η κύρια προτεραιότητα αυτόν τον μήνα, Σκορπιέ

Καθώς η σεζόν σας συνεχίζεται, θα γνωρίζετε όλο και περισσότερο την ταυτότητά σας και την τρέχουσα αίσθηση του εαυτού σας. Θα λάβετε περισσότερη αναγνώριση από ό,τι συνήθως, προβάλλοντας το πάθος και την ανθεκτικότητά σας. Θα εργάζεστε σταθερά για τους δικούς σας προσωπικούς στόχους, που μπορεί να τραβήξουν την προσοχή ορισμένων, αλλά θα παραμείνετε αμέτοχοι, ως συνήθως. *Εσείς* θα είστε η κύρια προτεραιότητά σας αυτόν τον μήνα, Σκορπιέ, γι' αυτό προσπαθήστε να μην χαθείτε πολύ στα βάθη του μυαλού σας και επενδύστε σε λίγη αυτοφροντίδα. Το αξίζετε!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Το ταξίδι του ήλιου στον Σκορπιό ρίχνει φως στους τρέχοντες επαγγελματικούς σου στόχους και τις επαγγελματικές σου αναζητήσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, μπορεί να βρεθείτε προσηλωμένοι σε έναν νέο ρόλο στη δουλειά ή σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα για το οποίο είστε παθιασμένοι. Μπορεί επίσης να βρεθείτε στο προσκήνιο, καθώς οι άλλοι θα είναι πιο διατεθειμένοι να αναγνωρίσουν τη σκληρή δουλειά σας. Ενώ συνήθως προτιμάτε να γιορτάζετε την επιτυχία σας στα παρασκήνια, αυτή η σεζόν σας ενθαρρύνει να είστε πιο δυνατοί σχετικά με τις νίκες σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 152 / position2: 806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb