ΜΟΔΑ

Η Vault by Vans και η Gallery Dept συνεργάζονται σε μία επαναστατική επανέκδοση του Rowley XLT


Δημοσίευση ΝΟE 13, 2023
Η Vault by Vans και η Gallery Dept συνεργάζονται σε μία επαναστατική επανέκδοση του Rowley XLT

Η Vault by Vans συνεργάζεται με την Gallery Dept. για την κυκλοφορία μιας συλλογής που αποτελείται από πέντε σχέδια παπουτσιών. Η συγκεκριμένη συλλογή αναδεικνύει το χαρακτηριστικό στυλ που επικρατούσε στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του '00 στο skateboarding.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Gallery Dept. ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες το 2017 και συνδυάζει την αγάπη του Josué για τα vintage ρούχα και την τέχνη. Στόχος της είναι ο επαναπροσδιορισμός και η αναδημιουργία προκειμένου να  δημιουργηθούν μοναδικά προϊόντα, χωρίς να υστερούν σε ποιότητα ή σε αξιοπιστία.

Με βάση το στυλ του skateboarding, ο Josué Thomas της Gallery Dept. ανέτρεξε στο αρχείο της Vans για να επανασχεδιάσει το Rowley XLT, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2001 ως το signature σχέδιο του ιστορικού skater της ομάδας Vans, Geoff Rowley. Tο ανανεωμένο σχέδιο επαναπροσδιορίζει το Rowley XLT με νέους ευρηματικούς και απροσδόκητους χρωματισμούς και υφάσματα υλικών.

"Καθώς οι τάσεις επιστρέφουν στην κουλτούρα του skateboarding των '90s, το Rowley XLT αυτοπροσδιορίζεται ως ένα νέο κλασσικό σχέδιο για τη σημερινή εποχή, με 20 χρόνια στο ιστορικό του", λέει ο Josué Thomas. "Το Rowley XLT LX όχι μόνο ταιριάζει με το πνεύμα της Gallery Dept., αλλά αποτυπώνει μια εποχή που θεωρούμε ότι θα είναι πάντα διαχρονική".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Vault by Vans Gallery Dept. Rowley XLT LX έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ρετρό στυλ της Vans, έχει φαρδιά εφαρμογή και εξεζητημένες γραμμές. Διαθέτει puffy γλώσσα, πιο κοντό μπροστινό μέρος, και ενισχυμένη επένδυση περιμετρικά του αστράγαλου για ένα διαχρονικό στυλ για μια ολοκληρωμένη αναδρομή στο παρελθόν μέσα από την επαναστατική αισθητική της Gallery Dept.

Το Rowley XLT LX διατίθεται σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις, είναι κατασκευασμένο από δέρμα και σουέτ υψηλής ποιότητας και διαθέτει το σήμα της Gallery Dept. σε όλο του το μήκος. Οι αποχρώσεις Blue Steel και Neapolitan παρουσιάζουν μοναδικές χρωματικές συγκρούσεις, ενώ το στυλ Giraffe διαθέτει wild animal print με υφασμάτινο φινίρισμα με το Multi να εμφανίζεται με all-over color-blocking. Η απόχρωση Flame δημιουργεί ένα παιχνίδι μαξιμαλισμού με ένα Sidestripe σε σχέδιο ζέβρας και ένα κεντημένο γραφικό στη φτέρνα που γράφει "Art That Kills" (Τέχνη που σκoτώνει).

Όλα τα σχέδια διαθέτουν ανάλαφρη ενδιάμεση σόλα EVA που προσφέρει άνεση και απορρόφηση κραδασμών, καθώς και ενισχυμένο clip στη φτέρνα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Η  συλλογή Vault by Vans x Gallery Dept. Με τα 5 μοναδικά κομμάτια, είναι διαθέσιμη από τις 10 Νοεμβρίου στο gallerydept.com, ενώ ακολουθεί η παγκόσμια κυκλοφορία των αποχρώσεων Blue Steel και Neapolitan στις 11 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής Vault by Vans. Στην Ελλάδα, θα τη βρείτε διαθέσιμη στο Fuel και στο Device One.

Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF  (NYSE: VFC), είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της  Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 541 / position2: 1806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb