ΥΓΕΙΑ

Ένα καλό κόλπο αν βαριέσαι τη γυμναστική αλλά θες ταυτόχρονα να είσαι fit

Η Jenna Bush Hager δίνει μια καλή συμβουλή αν θες να αδυνατίσεις αλλά βαριέσαι τη γυμναστική
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ένα καλό κόλπο αν βαριέσαι τη γυμναστική αλλά θες ταυτόχρονα να είσαι fit
Li Sun

Η παρουσιάστρια Jenna Bush Hager εμφανίστηκε στο The Kelly Clarkson Show με ένα μίνι φόρεμα με ασύμμετρα σχέδια και μπότες που τόνιζαν τη λεπτή της σιλουέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 41χρονη παρουσιάστρια του Today with Hoda and Jenna είναι γνωστή για την παιχνιδιάρικη προσέγγισή της στη μόδα και έχει κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να δώσει προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία της μέσω μιας θρεπτικής διατροφής και του ενεργού τρόπου ζωής. Όμως είναι μια από εμάς. Βαριέται τη γυμναστική!

Οπως ειπε το μυστικό της για την απώλεια βάρους είναι προσβάσιμο και ευχάριστο, ενσωματώνοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά της από το να πηγαίνει σώνει και ντε γυμναστήριο. Περπάτημα, τραμπολίνο, χορός, όλα βοηθούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αν πρέπει να γυμναστεί... τότε "Γυμνάζομαι - είναι το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί. Και ξεμπερδεύω", είπε. 

Είναι αλήθεια -  Διευκολύνει το πρόγραμμά μας, είναι λιγότερο πιθανό να παραλείψουμε την προπόνηση αφού δεν θα μας σταματήσει τίποτα μέσα στη μέρα. Βοηθά επίσης στη μείωση της όρεξης για φαγητό, ενώ η άσκηση το πρωί μπορεί να μειώσει το αίσθημα υποτονικότητας και να δώσει περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 340 / position2: 825
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb