CELEB STYLE

Αυτές είναι οι διάσημες που αρνούνται τις πλαστικές και παραμένουν υπέροχες

Μήπως ήρθε η ώρα να αγαπήσεις κι εσύ τις ατέλειές σου λίγο παραπάνω;
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτές είναι οι διάσημες που αρνούνται τις πλαστικές και παραμένουν υπέροχες
Instagram

Από τις κρέμες προσώπου μέχρι το botox, τα νήματα και διάφορες άλλες αισθητικές ή χειρουργικές επεμβάσεις, οι celebrities φαίνεται να κάνουν τα πάντα για να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης. Στην αντίπερα όχθη όμως υπάρχουν και αρκετές εξαιρέσεις, που υποστηρίζουν τη φυσική ομορφιά χωρίς πλαστικές και προτιμούν να μεγαλώνουν κομψά, αγκαλιάζοντας τη φυσιολογική τους εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Julia Roberts

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Στα 56 της θεωρείται ακόμα το πιο όμορφο χαμόγελο του Ηollywood και όχι άδικα. Η ίδια, έχει δηλώσει πως έχει δοκιμάσει μια φορά μπότοξ στο πρόσωπό της και δε θα το ξανακάνει ποτέ, αφού ένιωθε πως δεν μπορεί να δείξει τα συναισθήματά της με τις εκφράσεις του προσώπου της.

 

Meryl Streep

View this post on Instagram

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Είναι απλώς αξιοσημείωτο ότι η Μέριλ Στριπ έχει γίνει θρύλος του Χόλιγουντ χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει την εμφάνισή της. Το 2008, το αστέρι του ‘The Devil Wears Prada’ είχε δηλώσει «Θα εκπλαγείς με το πόσοι άνδρες και γυναίκες celebrities επεμβαίνουν στο πρόσωπό τους. Απλώς δεν το καταλαβαίνω. Πρέπει να αγκαλιάσεις το ότι γερνάς. Η ζωή είναι πολύτιμη και όταν έχεις χάσει πολλούς ανθρώπους, συνειδητοποίησε ότι κάθε μέρα είναι ένα δώρο!».

 

Pink

View this post on Instagram

A post shared by SoFi Stadium (@sofistadium)

Η Pink είναι γνωστή για την εκκεντρικότητά της και πάντα έπαιζε με τους δικούς της κανόνες. Το 2020, η τραγουδίστρια του "So What", σε μια σειρά από tweets δήλωσε: «Είμαι τυχερή γιατί ποτέ δεν εξαρτήθηκα πραγματικά από την εμφάνισή μου. Αποφάσισα ότι το ταλέντο μου και η ατομικότητά μου είναι πολύ πιο σημαντικά από το πρόσωπό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Drew Barrymore

View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Η Drew Barrymore με τον Jamie Lee Curtis συζήτησαν πρόσφατα σε ένα απόσπασμα του The Drew Barrymore Show, για τις σκέψεις τους για σχετικά με τη γήρανση. «Δε θέλω να πολεμήσω τη φύση. Έχω δύο κόρες και παρόλο που η γενιά μου μεγάλωσε σε μια βιομηχανία που ήταν μονόδρομος η διατήρηση της νιότης, εγώ ποτέ δε συμμετείχα σε αυτό». Η παρουσιάστρια του talk show συνέχισε να λέει την αλήθεια της για το πώς «η γήρανση είναι ασφαλής και φοβερή».

 

Sarah Jessica Parker

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Η Sarah Jessica Parker είναι άλλη μια υπέρμαχος της διατήρησης της φυσικής εμφάνισης. Η σταρ του ‘And Just Like That’ έχει βαρεθεί να την αποκαλούν «γενναία» καθώς αφήνει τις φυσικές γκρίζες τρίχες της να βγουν έξω. Αν και ο χαρακτήρας της Carrie Bradshaw στο S.ex in the City σκέφτηκε να κάνει αισθητικές επεμβάσεις, η ηθοποιός δε νοιάζεται καθόλου. Έχει δηλώσει μάλιστα ότι: «Το καλύτερο για να νιώθεις ο εαυτός σου είναι να καλλιεργήσεις τη σκέψη σου, παρά να ασχολείσαι συνεχώς με τη διατήρηση της νεότητας. Θα μπορούσα κι εγώ να κάνω περισσότερα για την εμφάνισή μου, αλλά δε θέλω!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2182 / position2: 6806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb