MAKEUP

Τα trends του φθινοπώρου για την ομορφιά σου είναι εδώ

Εσύ ποιο θα δοκίμαζες;
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα trends του φθινοπώρου για την ομορφιά σου είναι εδώ
Collage

Δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να γνωρίζουμε πρώτες τα νέα trends κάθε σεζόν, αφού έχουμε όλο το χρόνο για να πειραματιστούμε μαζί τους και να βρούμε ποια είναι αυτά που πραγματικά μας ταιριάζουν και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση όταν τα υιοθετούμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Baby hairs

Σίγουρα τα έχεις δει και αν έχεις κι εσύ πολλές φύτρες θα έχεις μπει στο πειρασμό να το δοκιμάσεις. Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις με πολύ λίγες τρίχες και όχι πολλές μαζί καθώς δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι εξίσου ωραίο τόσο με τα μαλλιά σε ένα ψηλό κότσο, όσο και κάτω. Δοκίμασε να βάλεις ένα ελαφρύ στρώμα τζελ με ισχυρό κράτημα απευθείας πάνω στη βούρτσα πριν το βούρτσισμα, αυτό θα αρχίσει να σταθεροποιεί τα μαλλιά αμέσως και θα διευκολύνει τη δημιουργία δομής στις τρίχες.

Draping blush

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Αυτή η τάση έρχεται για τα ζυγωματικά σου από τη δεκαετία του ’80. Είναι ιδιαίτερη και παράτολμη και είναι για άτομα που τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να πειραματίζονται! Θες να κάνεις κι εσύ το ρουζ σου να ξεχωρίζει; Δοκίμασε την τεχνική blush draping, στην οποία θα ενώνεις τη σκιά στα βλέφαρά σου με το ρουζ στα ζυγωματικά. Κι όμως, είναι πολύ ωραία τεχνική! Όσον αφορά την υφή του ρουζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκτός από σκόνη και υγρό ρουζ, που θα δώσει ένα πιο δυνατό αποτέλεσμα. Για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα επίλεξε μια αντίστοιχη απόχρωση κραγιόν, δημιουργώντας ένα εμβληματικό look!

Gloss παντού!

 

Το shimmer δεν πρέπει να δεσμεύεται μόνο για χρήση στο highlighter. Όπως επίσης και το gloss δεν είναι πια μόνο για τα χείλη! Δώσε νότες δροσιάς και λάμψης σε όλο το πρόσωπο: πριν το μακιγιάζ δοκίμασε να βάλεις ένα δροσερό σέρουμ με υαλουρονικό οξύ, πριν στεγνώσει το toner στην επιδερμίδα σου.

Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου δώσε μερικές πινελιές γυαλάδας στα βλέφαρα, τα χείλη και τα ζυγωματικά, δημιουργώντας ένα άψογα ταιριαστό look.

Μεταλλικές σκιές

 

Βρισκόμαστε στην κατάλληλο περίοδο για να εντάξεις τις μεταλλικές σκιές στο μακιγιάζ σου, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές. Για να μην έχεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα κράτησε το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου σε διακριτικό ύφος και δώσε ένταση στα μάτια σου με μεταλλικές σκιές. Δοκίμασε σκιές σε υγρή ή κρεμώδη μορφή για μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα και ξεχώρισε με το υπέροχο μακιγιάζ σου!

Matchy-matchy lips & nails

Ώρα να γίνεις matchy-match με τον πιο cool δυνατό τρόπο – συνδύασε την απόχρωση των χειλιών σου με την απόχρωση στα νύχια σου! Αυτό το trend που μας έρχεται και πάλι από τη δεκαετία του ’80, σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δοκίμασέ το με αποχρώσεις του κόκκινου, του καφέ αλλά και του ροζ για ένα πιο ελαφρύ αλλά κομψό αποτέλεσμα. Αυτό το trend απευθύνεται κυρίως σε όσες θέλουν να είναι στη μόδα αλλά δεν προτιμούν τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
12 / position1: 32 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb