ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Aυτά είναι τα πιο συμβατά ζώδια στο σeξ

Δες τα πιο πετυχημένα δίδυμα της αστρολογίας!
AstroGirl
Aυτά είναι τα πιο συμβατά ζώδια στο σeξ
Collage

Κάποιοι ταιριάζουν και κάποιοι όχι. Κάποιοι συνδυασμοί είναι εκρηκτικοί και κάποιοι χλιαροί! Δες τα πιο πετυχημένα δίδυμα της αστρολογίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ ME ΛΕΩΝ

Τολμηρός και παθιασμένος, ένας συνδυασμός Κριού + Λέοντα είναι εξίσου πικάντικος όσο και παιχνιδιάρικος. Βρίσκετε την αυθεντικότητα του Λέοντα εξαιρετικά ελκυστική, αλλά η σeξουαλική σας σχέση υπερβαίνει κατά πολύ το χάρισμα και τις τρέλες του Λέοντα. .

ΤΑΥΡΟΣ ME ΠΑΡΘΕΝΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργό και σταθερό με ίση ανταλλαγή προσφοράς και λήψης, αυτός ο συνδυασμός γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για την αισθησιακή αγάπη. Εκτός από τις ομοιότητες που έρχονται με το να ειστε και οι 2 ζώδια της γης, δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις την υπομονή, την ψυχραιμία και την έντονη προσοχή ενός Παρθένου στη λεπτομέρεια. Επίσης, το να κυβερνάσαι απο την Αφροδίτη σου δίνει κατευθείαν πτυχίο... στην τέχνη της αποπλάνησης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ME ΣΚΟΡΠΙΟ

Εσείς και ο Σκορπιός έχετε μια συναισθηματικά σαγηνευτική σχέση ψυχής με ψυχή. Είστε και οι δύο πρόθυμοι να μοιραστείτε μυστικά, ταμπού και μεθυστικές συναντήσεις, αλλά ο μυστικισμός του κάτω κόσμου του Σκορπιού κάνει τα πάντα ακόμα πιο ενδιαφέροντα στα μάτια σας. 

ΛΕΩΝ ME ΤΟΞΟΤΗ

Αυτή η σύνδεση ζωδίου φωτιάς βασίζεται στην αμοιβαιότητα. Οι δυο σας συνειδητά και ασυνείδητα τρέφεστε από τα πάθη του άλλου. Η αισιοδοξία του Τοξότη είναι μεταδοτική, κάτι που σας κάνει να θέλετε να εξερευνήσετε συναρπαστικούς νέους ορίζοντες μαζί, συμπεριλαμβανομένων των σeξουαλικών εμπειριών. Η σωματική οικειότητα είναι ισχυρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ME ΔΙΔΥΜΟYΣ

Δεν είναι μυστικό ότι πρόκειται για μια εγκεφαλική σύνδεση, αλλά το μόνο πράγμα που σας κεντρίζει περισσότερο από την ακόρεστη περιέργεια των Διδύμων είναι η αίσθηση της πονηριάς τους! Σeξουαλικά, το διανοητικό παιχνίδι τένις συνεχίζεται, όπως και οι φαντασιώσεις ρόλων - και ενώ το σeξ είναι εξαιρετικά δημιουργικό, ξεκινάει πρώτα εγκεφαλικά και μετά περνάτε στο κυρίως γεύμα.

ΖΥΓΟΣ ME ΥΔΡΟΧΟΟ

 Εκτός από το κοινό όραμα και την κοινωνική συνείδηση, οι εκκεντρικότητες και οι διανοητικές ιδιορρυθμίες του Υδροχόου σας κάνουν να γοητεύεστε απο εκείνον, και ποτέ δεν μπορείτε να προβλέψετε την επόμενη κίνηση του Υδροχόου. Αυτό από μόνο του είναι ελκυστικότατο, όπως και η κοινωνική τους ζωή. Όλα αυτά ανάβουν τα σεντόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 34 / position2: 335
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb