SKIN CARE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κάνε δικό σου ένα από τα τρία απόλυτα αξεσουάρ ομορφιάς της Foreo!

Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία περιποίησης προσώπου spa από το σπίτι σου, μπες στο νέο giveaway του pink.gr στο Instagram!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 20, 2023
Κάνε δικό σου ένα από τα τρία απόλυτα αξεσουάρ ομορφιάς της Foreo!

Το pink.gr σε συνεργασία με τη Foreo δίνει σε 3 τυχερές, τρεις υπέροχες συσκευές περιποίησης προσώπου! Μία συσκευή BEAR™ mini σε χρώμα lavender, 1 συσκευή ESPADA™ στην απόχρωση pearl pink και άλλη μία σε φούξια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σουηδική μάρκα ομορφιάς-τεχνολογίας θέτει ένα νέο πρότυπο στην ομορφιά και την ευεξία: από τη βραβευμένη σειρά βουρτσών καθαρισμού προσώπου LUNA™ , μέχρι τον νέο τρόπο κατασκευής μάσκας με UFO ™, έως θεραπείες μικροκυμάτων με BEAR™ αλλά και διάχυση των παλμών T-Sonic™ signature, χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό σιλικόνης, όλες οι συσκευές FOREO προσφέρουν απαράμιλλη υγιεινή και ένα εξαιρετικό τελετουργικό περιποίησης που θα χαρίσει χαμόγελο στα χείλη και λάμψη στο δέρμα σου!

 

BEAR™ mini - Συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα

Η συσκευή τόνωσης προσώπου BEAR™, διαθέτει 5 εντάσεις μικρορευμάτων και παλμούς T-Sonic που βοηθούν στην ανόρθωση, τη σύσφιξη και την τόνωση της επιδερμίδας. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων του προσώπου και τονώνει τις δύσκολες περιοχές όπως το περίγραμμα του προσώπου, τα μάγουλα, το λαιμό και το μέτωπο με ακρίβεια. Το μοναδικής τεχνολογίας εξαιρετικό χαρακτηριστικό του όμως είναι η τεχνολογία anti-shock, που μετρά την αντοχή του δέρματος σου στην ηλεκτρική ενέργεια και προσαρμόζει ανάλογα την ένταση των μικρορευμάτων για να εξασφαλίσει τα βέλτιστα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συσκευή BEAR™ με τον εργονομικό και ελαφρύ σχεδιασμό της είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και δίνει ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα με συχνή χρήση. Με μία φόρτιση, η μπαταρία διαρκεί για έως 90 χρήσεις.  Χρησιμοποίησε το BEAR™ με το αγαπημένο σου serum για μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένα αποτελέσματα.

 

ESPADA™ - Συσκευή για επαγγελματική θεραπεία κατά της ακμής με LED μπλε φως

Αυτή η συσκευή της Foreo είναι για εσένα που θέλεις να αντιμετωπίσεις τις ατέλειες και την ακμή του προσώπου ριζικά και ανώδυνα! Μια εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή που με τη βοήθεια του LED μπλε φωτός και τους παλμούς T-Sonic™, μειώνονται ορατά οι ατέλειες αλλά και τα ξεσπάσματα ακμής, ενώ μειώνει τη φλεγμονή και αποχρωματίζει τα σημάδια της ακμής στο πρόσωπο.

Πώς;

Η συσκευή τροφοδοτείται από έως και 3000 mW μπλε φωτός LED, μαζί με μπλε LED 415 nm για έξτρα προστασία από τα βακτήρια που προκαλούν ακμή. Οι ισχυροί παλμοί παρέχουν μια διεγερτική επίδραση στο δέρμα, υποστηρίζοντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων χαρίζοντας ανανεωμένη όψη. Επιπλέον, το καινοτόμο αυτό εργαλείο προσώπου, βοηθάει στη ρύθμιση της λιπαρότητας και μειώνει την όψη των διευρυμένων και κλειστών πόρων.

 

Αντιμετώπισε την ακμή με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

  • Το 75% των ανθρώπων βλέπουν αποτελέσματα με την πρώτη χρήση.
  • Για 4 στους 5 χρήστες, η συσκευή μειώνει τις ατέλειες.
  • Το 90% των ανθρώπων παρατήρησαν ότι απέκτησαν πιο υγιές δέρμα.
  • Το 85% των ανθρώπων ανέφερε ότι ένιωσε το δέρμα πιο λείο, με μειωμένη λιπαρότητα, χωρίς αφυδάτωση.
  • Με μία φόρτιση η μπαταρία διαρκεί για έως 50 χρήσεις.

Μη επεμβατικό και ανώδυνο, καταπολεμά την ακμή, τις ατέλειες, τις φλεγμονές, τις κηλίδες και τους φραγμένους πόρους.

Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία περιποίησης προσώπου spa από το σπίτι σου, μπες στο νέο giveaway του pink.gr στο Instagram!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 485 / position2: 1284
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb