ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Πονηρές ματιές, νεύρα και ζήλιες

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Πονηρές ματιές, νεύρα και ζήλιες
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, κρατήστε υψηλά τα πρότυπα της σχέσης και της καριέρας σας. Μην πείθετε τον εαυτό σας ότι το καλό είναι αρκετά καλό, ότι θα είστε αρκετά χαρούμενοι όταν τακτοποιηθείτε, ότι είναι εγωιστικό να επιλέγετε τον εαυτό σας. Αξίζετε περισσότερα.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, αποδεχτείτε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται χωρίς να σκέφτεστε πολύ τι μπορεί να πάει στραβά. Εάν αφήσετε ορισμένες πιθανότητες να χαθούν, θα σας φάνε οι τύψεις. Είναι καλύτερα να πάρετε το ρίσκο και να δείτε πού θα σας βγάλει.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, πάρτε πρωτοβουλίες. Γίνετε το άτομο που θα στείλει το πρώτο μήνυμα. Απευθυνθείτε και δείτε πού θα σας βγάλει, παρόλο που μπορεί να σας τρομάξει. Εάν επαναπαυτείτε, θα μείνετε ξύπνιοι τη νύχτα σκεπτόμενοι "τι θα χε γίνει εάν"; 

Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, εκδηλώστε αυτό που θέλετε. Καθίστε και σκεφτείτε όλα όσα θέλετε να πετύχετε, και μετά φανταστείτε πώς θα ήταν η ζωή σας αν τα είχατε πραγματικά. Σας επιτρέπεται να έχετε ελπίδα. Επιτρέπεται να ονειρεύεστε.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί σε ποιον πιστεύετε όταν ακούτε για δράματα. Διαμορφώστε τις δικές σας απόψεις αντί να πιστεύετε αυτόματα τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε το δικό σας μυαλό. Χρησιμοποιήστε το.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, παραδεχτείτε πότε αισθάνεστε χαμένοι. Παραδεχτείτε το όταν δεν έχετε την απάντηση. Αν είστε πολύ πεισματάρηδες για να πείτε ότι δυσκολεύεστε, το μόνο που θα κάνετε είναι να κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη. Αγαπήστε τον εαυτό σας αρκετά ώστε να είστε ειλικρινείς.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, όταν έχετε πρόβλημα, σκεφτείτε το. Μην ενεργείτε πολύ παρορμητικά. Μην κάνετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα και βεβαιωθείτε ότι καταλήγετε σε μια απόφαση με την οποία αισθάνεστε εντάξει, όχι στην απόφαση που ελπίζουν οι άλλοι να πάρετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να τεμπελιάσει. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Χαλαρώστε αν νιώθετε την ανάγκη. Θυμηθείτε, δεν είναι χάσιμο χρόνου να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτό είναι πραγματικά μια πολύ υπέροχη χρήση του χρόνου σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, προκαλέστε τον εαυτό σας να βγει από τη ζώνη άνεσης. Κάντε κάτι που σας τρομάζει, ακόμα κι αν είναι τόσο μικρό όσο να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον που σας αρέσει ή να πάτε στον κινηματογράφο μόνοι σας. Απλώς αποδείξτε στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όταν προσπαθήσετε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, γιορτάστε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσο έχετε βελτιωθεί. Μπορεί να μην έχετε φτάσει ακόμα στο στόχο σας, αλλά πλησιάζετε όλο και πιο κοντά. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε!

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μην βάζετε πολλά στο κεφάλι σας. Μην προκαλείτε πολύ τον εαυτό σας. Ακούστε το σώμα σας όταν σας προειδοποιεί να επιβραδύνετε. Προσέξτε να μην πιέσετε τον εαυτό σας στο σημείο χωρίς επιστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 26 / position2: 1091
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb