ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Halloween party, νέο φλερτ και προβλήματα στη δουλειά

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Halloween party, νέο φλερτ και προβλήματα στη δουλειά
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε μακριά από το Instagram και το TikTok. Μειώστε τον χρόνο που αφιερώνετε κοιτάζοντας τις ροές άλλων ανθρώπων και συγκρίνοντας τον εαυτό σας με αυτούς. Επικεντρωθείτε στη δική σας ύπαρξη.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, καταπολεμήστε τις ανασφάλειές σας εστιάζοντας στα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο στον εαυτό σας. Φτιάξτε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και δημιουργήστε μια λίστα με τις ιδιότητες που αγαπάτε στον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τα κοιτάτε όποτε χρειάζεστε.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με φειδώ. Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται πάντα να αποκαλύπτετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν αυτό που έχετε να πείτε θα συνεισφέρει κάτι σημαντικό στη συζήτηση ή θα πληγώσει μόνο κάποιον.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Εάν έχετε ένα κακό συναίσθημα για μια κατάσταση, τότε να είστε προσεκτικοί. Η προσοχή σας δεν είναι υπερβολική αντίδραση. Δεν είναι κάτι για το οποίο να ντρέπεσαι ή να ντρέπεσαι.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, κινηθείτε προσεκτικά. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα έχετε σχεδιάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχετε μια κακή μέρα. Μπορεί ακόμα να διορθωθεί, αρκεί να είστε ευέλικτοι.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τον εαυτό σας να μην είναι διαθέσιμος. Δε χρειάζεται να τρέχετε κάνοντας χάρες για όλους και δε χρειάζεται να δέχεστε κάθε πρόσκληση. Μπορείτε να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας αν το προτιμάτε.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, να είστε αποφασιστικοί. Όταν αναλαμβάνετε μια δέσμευση, δεσμευτείτε πλήρως αντί να συμπεριφέρεστε μια έτσι, μια αλλιώς. Είστε αρκετά έξυπνοι και ανεξάρτητοι για να κάνετε τις δικές σας επιλογές, οπότε σταματήστε να μειώνετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μην αισθάνεστε ένοχοι που βάζετε τον εαυτό σας πρώτο. Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει ότι είστε εγωιστής ή άκαρδος. Σας επιτρέπεται να φροντίζετε τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, είναι το πιο υγιές πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να παραδώσετε. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν το μυαλό και το σώμα σας. Προσέξτε πού και πότε κατευθύνετε την ενέργειά σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μη φοβάστε την αντιπαράθεση (αρκεί να βρίσκεστε σε έναν ασφαλή χώρο). Δε θέλετε να προσποιηθείτε ότι όλα είναι εντάξει όταν υποφέρετε. Είναι πολύ καλύτερο να βγάζετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά, ακόμα κι αν είναι άβολο.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, καταβάλετε κάποια σοβαρή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας. Ακόμη και ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση εξακολουθεί να είναι δυναμική προς τα εμπρός, γι' αυτό κάντε κάτι, οτιδήποτε, που σας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό σας.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει. Τα συναισθήματά σας έχουν σημασία, αλλά θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε μια καθαρά συναισθηματική επιλογή. Σκεφτείτε επίσης τι λέει το κεφάλι σας ότι είναι καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
21 / position1: 26 / position2: 735
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb