ΜΟΔΑ

Η Vans παρουσιάζει το νέο Knu Stack

Το σχέδιο `Knu` επαναπροσδιορίζει το εμβληματικό Sidestripe της Vans

Δημοσίευση ΟΚΤ 25, 2023
Η Vans παρουσιάζει το νέο Knu Stack

Την φετινή εορταστική περίοδο, η Vans παρουσιάζει τη νέα προσθήκη της σειράς Knu, το Knu Stack σε απόχρωση Metallic Silver/True White.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Knu Stack διαθέτει suede ύφασμα στο επάνω μέρος σε έντονη marshmallow απόχρωση και stackform πάτο στον ίδιο χρωματισμό. Για μια πιο νοσταλγική και ταυτόχρονα γιορτινή εμφάνιση το παπούτσι συνδυάζει δύο κορδόνια, ένα πολύχρωμο από νήμα και ένα ασημένιο μεταλλικό. Τα κορδόνια προσαρμόζονται: μπορούν είτε να συνδυαστούν μεταξύ τους είτε να αφαιρεθεί το ένα για ένα πιο απλό look.

Το Knu Skool, που αρχικά κυκλοφόρησε το 1998, προσάρμοσε τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Old Skool με puffed γλώσσα, επιπλέον ενίσχυση περιμετρικά του αστραγάλου και το εντυπωσιακό τρισδιάστατο Sidestripe. Σήμερα, το Knu Stack παρουσιάζει τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία του Knu Skool, αλλά περιλαμβάνει επίσης την πλατφόρμα, που θυμίζει το στυλ των late '90s.

Το Knu Stack αποτελεί ένα βήμα προς την εξέλιξη της Vans, καθώς  πρόκειται για ένα μοντέλο φόρο τιμής στα Vans Classics, ανασχεδιασμένο για τη νέα γενιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Vans Classics Knu Stack είναι πλέον διαθέσιμο στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Athens Metro Mall,  στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

  

Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF  (NYSE: VFC), είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της  Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

 

Vans, “Off The Wall” Since ’66

vans.com

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 950 / position2: 1896
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb