ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Σύμπτωση ή Κάρμα; Αυτά τα 3 ζώδια βιώνουν συχνά περίεργα γεγονότα

Δες αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά
AstroGirl
Σύμπτωση ή Κάρμα; Αυτά τα 3 ζώδια βιώνουν συχνά περίεργα γεγονότα
Nextweb Studio

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν τα συχνά παράξενα γεγονότα στη ζωή σας είναι απλώς προϊόν συμπτώσεων ή είναι στην πραγματικότητα ...κάρμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κάρμα, ο μεγάλος νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος, βασίζεται στην ενέργεια που βγάζουμε και μετά σε αυτό που παίρνουμε σε αντάλλαγμα. Μερικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου βιώνουν αυτά τα περίεργα γεγονότα περισσότερο από τα υπόλοιπα ...

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε αν το ζώδιό σας βιώνει συχνά περίεργα γεγονότα:

Κριός

Ως Κριός, έχετε μια ασυνήθιστη ικανότητα να αισθάνεστε πράγματα που θα συμβούν πριν καν συμβούν. Αυτό το δώρο είναι σημαντικό γιατί βιώνετε συχνά περίεργα γεγονότα στη ζωή σας. Είτε πρόκειται απλώς για συμπτώσεις, για deja vu ή ακόμα και για κάρμα, αυτά τα περίεργα γεγονότα συχνά ...έρχονται και σας βρίσκουν.

Τοξότης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ο Κριός, έτσι και ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι είναι θαρραλέοι, πνευματώδεις και αυθόρμητοι. Τα ζώδια της φωτιάς είναι πιο ανοιχτά στο να ενεργούν πρώτα και να σκέφτονται μετά. Δεδομένου ότι είστε ζώδιο της φωτιάς, είναι τόσο σημαντικό να κρατάτε υπό έλεγχο τα φλογερά σας ένστικτα. Το κάρμα μπορεί να μπει στον πειρασμό να σας ακολουθήσει. Είναι σημαντικό μερικές φορές να σκέφτεστε πρώτα και να ενεργείτε μετά.

Ζυγός

Όσοι γνωρίζουν ή είναι κοντά σε έναν Ζυγό συνειδητοποιούν ότι μπορούν να είναι χαρισματικοί, αλλά έχουν και ισχυρές πεποιθήσεις. Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύουν την ισορροπία και την αρμονία στον ζωδιακό κύκλο. Στόχος τους είναι να είναι δίκαιοι και ισότιμοι. Ενώ προσπαθούν για ισορροπία, μπορεί περιστασιακά να γίνουν επικριτικοί. Μπορεί να αντιδράσουν ή να γίνουν αμυντικοί και μπορεί να τυφλωθούν από την προστατευτική τους φύση κρίνοντας ένα άτομο πριν μάθουν την όλη ιστορία. Αυτή η επικριτική ενέργεια μπορεί να είναι επιζήμια για έναν Ζυγό. Ως Ζυγός, μερικές φορές βιώνετε τον απόηχο των σφαλμάτων κρίσης σας, που μπορεί να συνοψίζονται σε περίεργα γεγονότα. Σύμπτωση ή κάρμα, είναι σημαντικό να ενεργείτε προσεκτικά και να προσπαθήσετε να σταματήσετε τον εαυτό σας πριν κρίνετε γρήγορα τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 245 / position2: 709
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb