ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Το τετραήμερο που έρχεται θα φέρει αλλαγές, δες αν θα σε επηρεάσουν

Μια ανανέωση στις προτεραιότητες
AstroGirl
Ζώδια: Το τετραήμερο που έρχεται θα φέρει αλλαγές, δες αν θα σε επηρεάσουν
Jordy Toscano

Στις 20 Οκτωβρίου o Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ερμή σηματοδοτώντας μια περίοδο ανανέωσης για τον πλανήτη της επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ερμης θα είναι "σε κατάσταση Cazimi" και αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της τύχης θα είναι σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο. Κάθε φορά που λαμβάνει χώρα ένα cazimi, ο πλανήτης που εμπλέκεται λέγεται ότι μεταφέρει τις σημασίες του στον ήλιο, προβάλλοντας το μήνυμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης, των ιδεών και των συζητήσεων, θα αναζωογονηθεί αυτήν την ημέρα, φέρνοντας ξαφνική διαύγεια στις υποθέσεις της σχέσης σας. Αν δυσκολεύεστε να λύσετε προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο μέρος, ετοιμάζεστε να βρείτε κάποιες λύσεις. Μπορεί επίσης να λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σας επιτρέπουν να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Το να βλέπετε τα πράγματα κατάματα θα είναι πλέον πολύ πιο εύκολο.

Ο ήλιος μετατοπίζεται στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, στρέφοντας το επίκεντρο από την κοινωνικοποίηση και τη συνεργασία στις εσωτερικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυβερνάται από τον Άρη, ο οποίος τονίζει την ανάγκη να κινούμαστε με αργή, σκόπιμη προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε χρόνο να αποσυρθείτε και να επιτύχετε στόχους που μπορεί να μην οδηγήσουν σε άμεση ικανοποίηση αλλά θα σας πάνε μακριά.

Ως αποτέλεσμα, καθώς η εποχή του φθινοπώρου κορυφώνεται, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα κινούνται με πιο σταδιακό ρυθμό. Πάρτε αυτή τη σεζόν ως χρόνο για να είστε παρόντες, συνεπείς και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αντί να τους βιάζεστε. Θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Ο μήνας τελειώνει με παρόμοια νότα που ξεκίνησε, με μια έκλειψη που κυβερνά η Αφροδίτη. Στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η τελική έκλειψη της εποχής στο σταθερό ζώδιο της γης, του Ταύρου.

Δεδομένου ότι αυτή θα είναι μια σεληνιακή έκλειψη, θα ρίξει φως στις ανάγκες και τις απτές επιθυμίες σας. Την ημέρα αυτή, η επιθυμία σας για αφθονία, ευχαρίστηση και τέρψεις θα φωτιστεί. Ωστόσο, επειδή η σελήνη ενισχύεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή είναι μια υπερφορτισμένη πανσέληνος, θα είστε πιο επιρρεπείς σε υπερβολές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 263 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb