SHOPPING

To ATHENS METRO MALL σε ρυθμούς Halloween!

Για φαντασμαγορικές αγορές, βόλτες, διασκέδαση & shopping που θα σας κάνει να «ανατριχιάσετε»!

Δημοσίευση ΟΚΤ 13, 2023
To ATHENS METRO MALL σε ρυθμούς Halloween!

Η πιο διασκεδαστική εορτή του φθινοπώρου έρχεται στο ATHENS METRO MALL! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων αποθεώνει την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων με διακόσμηση και εμπειρίες που ξυπνούν τη φαντασία. Από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως και τέλος του μήνα, ο απόλυτος προορισμός shopping σας περιμένει για τις πιο “spooky” αγορές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Paranormal Activity! Eμπειρία shopping που προκαλεί… ανατριχίλα!

Halloween Shoppers Alert! Αναζητάτε έμπνευση για το Halloween shopping spree; Εάν ναι… τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος! Από τις 9 έως τις 31 Οκτωβρίου, τα 95 επώνυμα καταστήματα του ATHENS METRO MALL μετατρέπονται στο απόλυτο καταφύγιο του Halloween. Μαζί μας θα είναι και οι αγαπημένες σας Lifestyle, Beauty και Fashion Influencers, οι οποίες μέσα από τα Social Media accounts τους θα μοιραστούν μαζί σας ιδέες, tips και προτάσεις για τις πιο cool αγορές για το Halloween και όχι μόνο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό… Μείνετε συντονισμένοι για τους πιο super Halloween διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Happy Family Weekends – Trick or Treat?

Γιορτάζουμε το Halloween παρέα με τους μικρούς μας φίλους! Τα αγαπημένα σας Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL «φοράνε» τη Halloween στολή τους και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό Trick or Treat πάρτυ! Τα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη θα σας βρουν και πάλι στην παιδική γωνιά των Happy Family Weekends, από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο, στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL και οι ακόμα πιο μικροί μας επισκέπτες, από 18 μηνών έως 3 ετών, μπορούν στο 4ο επίπεδο και από τις 11.00 έως τις 14.00, να συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες που συνδυάζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές!

Save the dates!

07/10 & 08/10 Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων! Βλέπουμε πολλά και διάφορα ζωάκια, μαθαίνουμε τις φωνές τους, πως να τα ξεχωρίζουμε και να περπατάμε σαν αυτά. Παίζουμε με τα ψαράκια της λίμνης, κατασκευάζουμε τα αγαπημένα μας ζωάκια σε πιατάκια & χρωματίζουμε τις πιο cool ζωομάσκες.

14/10 & 15/10 Its Halloween seasonκαι την υποδεχόμαστε με πολύ κέφι, χορό & υπέροχες χειροτεχνίες. Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας Picasso στην παιδική γωνία για να ζωγραφίσουμε και να δημιουργήσουμε τα πιο super πολύχρωμα τερατάκια σε πιατάκια.

21/10 & 22/10 Κολοκύθες και φαντασματάκια …από χαρτοσακούλες; Φυσικά και γίνεται! Χορεύουμε με έξτρα διάθεση, προσπαθούμε να πιάσουμε το καπέλο της μάγισσας & τρέχουμε να μαζέψουμε κολοκύθες στα καλαθάκια μας. Τέλος, διαλέγουμε τα αγαπημένα μας χρώματα…και φύγαμε για χειροτεχνίες! Εσείς θα το χάσετε;

28/10 & 29/10 Ή μήπως φαντασματάκια από βαμβάκι; Στο Happy Family Weekends η διασκέδαση δε σταματάει ποτέ! Κάνουμε το πιο εντυπωσιακό Halloween face painting και προσπαθούμε με κλειστά μάτια (μην κλέβετε) να κολλήσουμε τις μικρές αραχνούλες πίσω στον ιστό τους & ολοκληρώνουμε φτιάχνοντας τα πιο όμορφα και «τρομακτικά» φαντασματάκια από βαμβάκι!

Το  ATHENS METRO MALL σας περιμένει για να κάνει την κάθε σας στιγμή αξέχαστη με ατελείωτο shopping, δράσεις και εκπλήξεις!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

12 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 216 / position2: 988
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb