ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ηλιακή Εκλειψη στο Ζυγό: Πότε και πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

Δέστε τις ζώνες σας
AstroGirl
Ηλιακή Εκλειψη στο Ζυγό: Πότε και πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια
Collage

Κάθε φορά που υπάρχουν δύο εκλείψεις σε έναν ημερολογιακό μήνα, μπορείτε να περιμένετε ότι οι δονήσεις θα είναι έντονες - Τι θα φέρει το δαχτυλίδι της φωτιάς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι μέρες δεν αποτελούν εξαίρεση. Η πρώτη από τις δύο, η επερχόμενη έκλειψη ηλίου, το δαχτυλίδι της φωτιάς, ειδικότερα, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μεγάλα κύματα, και τον Ιούλιο μάλιστα είχαμε και μεγάλες αλλαγές για κάθε ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε ότι όλοι θα επηρεαστούν από την έκλειψη ηλίου του 2023 με μνημειώδεις τρόπους.

Στις 14 Οκτωβρίου η έκλειψη θα είναι ορατή μόνο σε μερικά μέρη της γης, τότε λοιπόν ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στις 21 μοίρες. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το δείτε, αυτή η ηλιακή έκλειψη θα ξεκινήσει νέες σχέσεις, συνεργασίες και ενοποιημένες προσπάθειες στους γενέθλιους χάρτες κάθε ζωδίου, δίνοντας έμπνευση σε όλους να αναζητήσουν εκείνους που είναι ανοιχτοί σε δίκαιες και ισορροπημένες δυναμικές.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από την έκλειψη ηλίου του Οκτωβρίου 2023:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται για να σχηματίσουν μια ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου, ξεκινώντας νέες σχέσεις που επικεντρώνονται στην αρμονία, την ισορροπία και την ικανοποίηση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ενώ τείνετε να βασίζεστε στις δικές σας δυνατότητες, αυτή η έκλειψη ηλίου θα είναι μια ευκαιρία να στηριχτείτε στην υποστήριξη και την άνεση των συνεργασιών χωρίς εγωϊσμούς.

Ταύρος (19 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Στις 14 Οκτωβρίου, η έκλειψη Ηλίου του Ζυγού θα ξεκινήσει ευεργετικά ξεκινήματα στον τομέα των συνηθειών, της ρουτίνας και των τελετουργιών στον γενέθλιο χάρτη σας. Είστε διαρκώς στο κυνήγι για ευχάριστες προσπάθειες, ακόμα και με τον πιο μικρό τρόπο, επομένως τα άστρα θα σας παροτρύνουν να αγκαλιάσετε τις ικανοποιήσεις από νέες συνήθειες - ξεκινήστε Pilates ή να αφιερώσετε χρόνο για συναναστροφή με τους συναδέλφους σας μετά τη δουλειά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 22 Ιουνίου)

Η επιθυμία σας να κοινωνικοποιηθείτε και να δικτυωθείτε θα είναι στα ύψη όλων των εποχών στις 14 Οκτωβρίου, χάρη στην έκλειψη του Ηλίου στον Ζυγό. Αυτή την ημέρα, θα ξεκινήσετε νέες προσπάθειες που επικεντρώνονται στη χαρά και την ικανοποίησή σας, οπότε η καρδιά σας μιλά ήδη για νέες ρομαντικές ιστορίες. Είναι βέβαιο ότι θα αισθάνεστε ιδιαίτερα διατεθειμένοι να μιλήσετε και να συζητήσετε, γι' αυτό φροντίστε να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που όχι μόνο σας τονώνουν διανοητικά, αλλά μπορούν να ανταποδώσουν τη διάθεση για ζωή.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 20 Ιουλίου)

Στις 14 Οκτωβρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν για να σχηματίσουν μια ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, ξεκινώντας νέα ξεκινήματα στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σημαίνει μια αλλαγή στην κατοικία ή μια νέα εξέλιξη στο σπίτι και στον ιδιωτικό σας κόσμο. Ως κάποιος που δίνει προτεραιότητα σε ένα ασφαλές, άνετο περιβάλλον διαβίωσης, θα αναζητήσετε νέους τρόπους για να δώσετε προτεραιότητα στην ευχαρίστηση πίσω από κλειστές πόρτες, περνώντας χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή ομορφύνοντας τον χώρο σας.

Λέων (20 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)

Οι ευκαιρίες για εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και πληροφοριών θα λάμψουν σαν πετράδια στις 14 Οκτωβρίου, καθώς εκτυλίσσεται η ηλιακή έκλειψη του Ζυγού. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος όπου ξεκινάτε μια νέα μελέτη ή χόμπι, οτιδήποτε κάνει ενεργά τους διανοητικούς τροχούς σας να γυρίζουν. Μπορεί ακόμη και να εγγραφείτε σε μια νέα τάξη και να πούμε πως, αυτή είναι επίσης μια περίοδος αυξημένης κοινωνικοποίησης. Ψάχνετε πάντα να δημιουργήσετε δεσμούς με αυτούς με τους οποίους έχετε παρόμοια νοοτροπία, Λιονταράκια, και αυτή η έκλειψη έχει την ικανότητα να σας φέρει πιο κοντά στην τοπική σας κοινότητα.

Παρθένος (21 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Καθώς η ηλιακή έκλειψη του Ζυγού ξεδιπλώνεται, τα χρήματα και οι πόροι σας θα μπουν σε νέα τροχιά και θα κάνετε μια νέα αρχή στα οικονομικά σας, καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον δεύτερο οίκο σας. Μπορεί να εξασφαλίσετε ένα νέο περιουσιακό στοιχείο ή ακόμα και να μοιραστείτε ενα ποσο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή θα είναι η στιγμή να σκεφτείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερα από αυτά που σας φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης, είτε μέσω χρημάτων είτε μέσω ασφάλειας στην αγκαλιά των αγαπημένων σας προσώπων.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου)

Θα βιώσετε μια προσωπική αλλαγή επωνυμίας που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με άλλους ανθρώπους. Ως κάποιος που δίνει προτεραιότητα στη συντροφικότητα, θα πρέπει να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της δικής σας αυτονομίας και της ανάγκης για αλληλεξάρτηση. Αν και αυτή η έκλειψη θα σας προσκαλέσει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, θα εξακολουθείτε να είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε στις σχέσεις που αναδεικνύουν την καλύτερή σας πλευρά.

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Θα αποσυρθείτε στο καβούκι σας στις 14 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του αστρικού γεγονότος, μπορεί να ξεκινήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες ή στις συμπεριφορές σας, ιδιαίτερα σε αυτές που μπορεί να λειτουργούν κάπως εναντίον σας. Αν και αυτή μπορεί να μην είναι μια απίστευτα κοινωνική μέρα για εσάς, πιθανότατα θα σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν εσωτερικές δυσκολίες, προκειμένου να συνδεθείτε καλύτερα και να σχετιστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα μείνετε σπίτι για ενδοσκόπηση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 19 Δεκεμβρίου)

Στις 14 Οκτωβρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στο ζώδιο του Ζυγού που εστιάζει στη συνεργασία, ξεκινώντας νέα ξεκινήματα μεταξύ φίλων και διαφόρων κοινωνικών σας ομάδων. Αυτή η έκλειψη θα είναι μια ευκαιρία να συνεργαστείτε ή να ενώσετε δυνάμεις με μια κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων. Ως κάποιος που εκτιμά τη συντροφικότητα, θα ενθαρρυνθείτε να καλλιεργήσετε σχέσεις που δεν είναι μόνο ικανοποιητικές, αλλά και αμοιβαίες. Σας αξίζουν άνθρωποι στη ζωή σας που μπορούν να ταιριάξουν με την ενέργειά σας.

Αιγόκερως (19 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Στις 14 Οκτωβρίου, η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό θα ξεκινήσει ευχάριστα νέα ξεκινήματα στην καριέρα ή την επαγγελματική σας ζωή. Αυτή την ημέρα, μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να επιδιώξετε νέους επαγγελματικούς στόχους που επικεντρώνονται στη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την κοινωνικοποίηση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια προαγωγή ή κάποια νέα έκθεση για εσάς στον τομέα της καριέρας σας. Θα χρησιμεύσει επίσης ως μια τυχερή στιγμή για να δικτυωθείτε ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με έναν συνάδελφο που μοιράζεται ένα παρόμοιο όραμα με εσάς.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου θα προσκαλέσει νέα ξεκινήματα στα σημερινά συστήματα πεποιθήσεων και προοπτικών σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του σημείου, θα ενθαρρυνθείτε να ξεκινήσετε ένα νέο φιλοσοφικό ταξίδι ή πνευματική προσπάθεια. Αυτή θα είναι μια τυχερή στιγμή για να αγκαλιάσετε νέες ιδέες και να μοιραστείτε ανοιχτά τις σκέψεις σας με οποιονδήποτε έχει παρόμοιες απόψεις και προοπτικές. 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Στις 14 Οκτωβρίου, η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό θα πυροδοτήσει νέα ξεκινήματα στα περιουσιακά σας στοιχεία και τις οικονομικές σας ευθύνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του αστρικού γεγονότος, θα έχετε την τάση να ξεκινήσετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα. Μπορείτε να σκεφτείτε πώς μπορείτε να εξισορροπήσετε τις υποχρεώσεις που μοιράζεστε με ένα άλλο άτομο. Εάν τα πράγματα έχουν γίνει μονόπλευρα σε μια σχέση, αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να τα επαναφέρετε σε ευθυγράμμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
26 / position1: 360 / position2: 873
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb