SKIN CARE

Foreo: Ένας οδηγός για τον κορυφαίο σύμμαχο στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, αυτό το φθινόπωρο!

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι για να ανακαλύψεις το μέλλον της ομορφιάς με τη FOREO, ενόψει του φθινοπώρου και όχι μόνο!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΟΚΤ 09, 2023
Foreo: Ένας οδηγός για τον κορυφαίο σύμμαχο στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, αυτό το φθινόπωρο!

Η FOREO, η σουηδική μάρκα τεχνολογίας ομορφιάς συνώνυμη με την τεχνολογική υπεροχή και τα αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου, είναι πάντα έτοιμη να σας προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας και του σώματος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOREO UFO 3: Ενυδάτωση 3.0

Η ενυδάτωση του μέλλοντος είναι ήδη εδώ, χάρη στη συσκευή FOREO UFO 3. Αυτή η συσκευή αιχμής συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και βαθιά ενυδάτωση για να φέρει επανάσταση στη ρουτίνα ομορφιάς σου και να τη μετατρέψει σε μια πραγματική σουηδική ρουτίνα ομορφιάς!

Με την ικανότητά του να ενυδατώνει το δέρμα εις βάθος μέσω θερμοθεραπείας, κρυοθεραπείας, παλμών T-Sonic και LED φωτός πλήρους φάσματος, συμπεριλαμβανομένου του φωτός LED NIR (Near Infra Red), το FOREO UFO 3 προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ενυδάτωσης και θρέψης. Εξοπλισμένη με μια ποικιλία προσαρμόσιμων προγραμμάτων μέσω εφαρμογής, αυτή η απλή και “έξυπνη” συσκευή σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τη φροντίδα της επιδερμίδας σου στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από την παροχή βέλτιστης και μακροχρόνιας ενυδάτωσης, η θεραπεία αφήνει το δέρμα όχι μόνο λαμπερό και φωτεινό, αλλά και ορατά βελτιωμένο σε τόνο και υφή. Εγκατάλειψε τις παλιές συνήθειες και αγκάλιασε το νέο σου εαυτό αυτό το φθινόπωρο με το UFO 3 από τη FOREO!

Σειρά καλλυντικών Foreo Iris: Το μυστικό για ένα φωτεινό βλέμμα!

Από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι τη φροντίδα του σώματος, χωρίς να ξεχνάς τη φροντίδα για την ευαίσθητη και πολύ σημαντική περιοχή των ματιών. Τα καλλυντικά της σειράς FOREO IRIS είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίσουν στα μάτια σου μια πιο νεανική, λαμπερή, τονωμένη και αναζωογονημένη εμφάνιση.

Με τις φόρμουλες τους να αποτελούνται έως και κατά 98% από φυσικά, δερματολογικά ελεγμένα, vegan, cruelty-free και καθαρά συστατικά, αυτές οι premium, υψηλής απόδοσης καλλυντικές συνθέσεις θα γίνουν ο νέος σας σύμμαχος ομορφιάς για βελτιστοποιημένη φροντίδα των ματιών με μέγιστα αποτελέσματα που είναι ορατά αμέσως και διαρκούν.

Εφάρμοσε τη σειρά μαζί με τη hi-tech συσκευή FOREO IRIS 2, σχεδιασμένη ειδικά για μασάζ και τόνωση του περιγράμματος των ματιών, δρώντας στους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο, τα πόδια της χήνας και τις λεπτές γραμμές.

Οι συσκευές περιποίησης προσώπου και σώματος της FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com και sephora.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 47 / position2: 1027
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb