ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Το ΣΚ θα είναι εκρηκτικό για τρία ζώδια

Για να δούμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το ΣΚ θα είναι εκρηκτικό για τρία ζώδια
Φωτογραφία από Ricardo Oliveira

Kάποιες μέρες είναι ιδανικές για ανασυγκρότηση άλλες είναι για εξωστρέφεια και γνωριμίες. Αυτό το ΣΚ τρία ζώδια θα γνωρίσουν κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και το σύμπαν θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε προσεκτικά τι πρέπει να προσέξετε για να δείτε μια κατάσταση διαφορετικά. Λίγο οι γνωριμίες, λίγο τα νέα πρόσωπα στη δουλειά και τις συνεργασίες, οι προτάσεις για εξόδους θα είναι πολλές και θα θέλετε να βρεθείτε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Τι είπαμε όμως; Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων!

Παρθένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκέψου περισσότερο, Παρθένε. Τα άστρα θέλουν να σας απελευθερώσουν από την κυνική σκέψη, βοηθώντας σας να επεκτείνετε το όραμά σας και να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Η ενέργεια των ημερών αυξάνει τις γνωριμίες και σας βοηθά να αποκτήσετε εpωτικές επιθυμίες με έναν βαθύτερο τρόπο από απλά μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση. Το σίγουρο είναι πως αυτό το ΣΚ το κρεβάτι θα πάρει φωτιά!

Ζυγός

Κάπως σαν να σας ευνοεί το σύμπαν,και κάτι σας εμπνέει να μιλήσετε στον εαυτό σας με λίγη περισσότερη συμπόνια και καλοσύνη. Αν δεν έχετε ταίρι τα άστρα θα δώσουν ένα χεράκι κι αν έχετε, θα αυξηθεί η δυναμική στην σχέση στην οποία βρίσκεστε - προσοχή όμως γιατί το σύμπαν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο- να ολοκληρώσει σχέσεις που έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 35 / position2: 467
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb