ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά σου φαίνονται μπερδεμένα, με σπασμένες άκρες; Πώς θα το σταματήσεις

Όλοι οι τύποι μαλλιών έχουν αυτό το πρόβλημα
Από το NEWSROOM
Τα μαλλιά σου φαίνονται μπερδεμένα, με σπασμένες άκρες; Πώς θα το σταματήσεις
Collage

Ενώ η ψαλίδα ή οι σπασμένες άκρες είναι μερικές φορές αναπόφευκτες στα μακριά μαλλιά, αν αλλάξεις μερικές συνήθειες μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι με την παραμικρή ανάσα του ανέμου, τα μαλλιά σας μπλέκονται ή κάθε φορά που τα χτενίζετε σπάνε. Ολοι οι τύποι μαλλιών είναι επιρρεπείς στο μπέρδεμα και πρέπει να αντιμετωπίσετε σωστά τις καταστάσεις ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας.

Εκτός από τη χρήση των βέλτιστων πρακτικών για την αντιμετώπιση των μπερδεμένων μαλλιών, μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής και στην περιποίηση των μαλλιών στην καθημερινότητά σας.

Αφαιρέστε οποιοδήποτε προϊόν με θειικά άλατα! Τα θειικά άλατα είναι πολύ κοινά στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και είναι πλέον πολύ γνωστό το πόσο βλαβερά μπορεί να είναι στο χρώμα και την υφή σας, επειδή καταλήγουν να αφυδατώνουν τα μαλλιά σας, κάτι που είναι μια από τις βασικές αιτίες σπασίματος. Όταν τα μαλλιά σας είναι στεγνά ή ακόμα και ταλαιπωρημένα από βαφές, είναι πιο πιθανό να μπερδευτούν. Αντικαταστήστε αυτό το σαμπουάν με ένα που δεν περιέχει θειικά άλατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν βρίσκεστε στο ντους, ξεκινάτε να κατανέμετε ομοιόμορφα το conditioner σας χρησιμοποιώντας μια χτένα με φαρδιά δόντια. Είτε αντιμετωπίζετε μπερδέματα είτε όχι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λούσιμο και να απομακρύνετε τυχόν μπερδέματα για κάθε περίπτωση.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση - αυτή είναι πάντα η απάντηση όταν πρόκειται για σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση περιποίησης μαλλιών και ειδικά όταν μιλάμε για σπάσιμο τρίχας. Μετά το λούσιμο των μαλλιών σας να χρησιμοποιείτε πάντα μαλακτικό, αλλά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μάσκα - είτε φυσική μάσκα μαλλιών home made είτε κάποιο αγαπημένο σας brand, αυτή η επιπλέον βαθιά περιποίηση κάνει μεγάλη διαφορά όταν γίνεται σε τακτική βάση.

Ένα μαλακτικό ή ενυδατικό προϊόν που μένει στα μαλλιά (leave in) μπορεί επίσης να αποτρέψει το να μπλέκονται εύκολα τα μαλλιά και να σπάνε οι άκρες, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει με την καθημερινή συντήρηση για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας λεία και υγιή. Ειδικά για όλα τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά εκεί έξω, ένα μαλακτικό, αν όχι ένα λάδι μαλλιών, είναι εξαιρετικά απαραίτητο για ενυδατωμένες και γεμάτες μπούκλες.

Πείτε αντίο στη βαμβακερή μαξιλαροθήκη σας και πάρτε μια σατέν - όχι άλλες τριβές ενώ κοιμάστε - θα ξυπνήσετε με πολύ λαμπερά μαλλιά.

Και αντί να χρησιμοποιείτε την κανονική σας πετσέτα για τα μαλλιά σας, πάρτε μια πετσέτα μαλλιών από μικροΐνες, αυτή είναι πιο εύκολη στη χρήση και πολύ καλύτερη για την αποφυγή τριβής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 264 / position2: 972
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb