Αυτά τα ζώδια προσπαθούν πάρα πολύ για να αρέσουν στους άλλους

Θέλουν να τους συμπαθούν οι πάντες
AstroGirl
Αυτά τα ζώδια προσπαθούν πάρα πολύ για να αρέσουν στους άλλους
Nextweb Studio

Κάποια ζώδια δε δίνουν δεκάρα για τη γνώμη των άλλων. Υπάρχουν όμως κι αυτά, που θέλουν να γίνονται αρεστοί στους πάντες και να μην έχουν κανέναν εχθρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ συγκεντρώσαμε τα 3 ζώδια που προτιμούν να πεθάνουν, παρά να μην τους συμπαθούν οι γύρω τους ...

Καρκίνος

Καρκίνε, όταν θέλεις να παραμείνει κάποιος στη ζωή σου, γίνεσαι παθητικός. Τους αφήνεις να παίρνουν όλες τις αποφάσεις, και ίσως ακόμα να καταδέχεσαι να είναι οι άλλοι το "αφεντικό". Εάν είσαι απογοητευμένος με κάποια πράξη τους, δε θα το πεις, αλλά θα προσποιηθείς ότι όλα είναι τέλεια γιατί δε θέλεις να προκαλέσεις σύγκρουση και να κινδυνέψεις να τους δεις να απομακρύνονται. Πρέπει να θυμάσαι, ότι αξίζεις να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που χαίρονται να ακούν τι έχεις να πεις, που σέβονται τη γνώμη σου και θέλουν να σου φέρονται σωστά και τίμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων

Λέων, αφού έχεις τόση αυτοπεποίθηση, μπορεί να δεις ότι δε θα μπορούσε να σε νοιάζει λιγότερο τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε νοιάζει. Κατα βάθος. Θέλεις να σε αγαπούν όλοι. Θέλεις να σε πλημμυρίζουν με προσοχή και λατρεία. Δεν αντέχεις όταν ξέρεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί και θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι ότι είναι αδύνατο να κάνεις κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη να σε συμπαθεί. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, οπότε μην αγχώνεσαι προσπαθώντας να το πετύχεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, επηρεάζεσαι από τα συναισθήματα των άλλων, επομένως είναι λογικό να θέλεις όλοι γύρω σου να έχουν καλή διάθεση. Δεν μπορείς να αντέξεις όταν είναι οι άλλοι στεναχωρημένοι, γιατί στεναχωριέσαι κι εσύ. Αν δεις κάποιον να κλαίει, είναι θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσεις κι εσύ. Νοιάζεσαι για όλους, είτε είναι στενοί φίλοι είτε εντελώς άγνωστοι. Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι υπεύθυνη για την ευτυχία του κόσμου. Δεν πρέπει να νιώθεις ότι είναι δουλειά σου να τους φτιάξεις το κέφι όταν είναι σε κακή διάθεση. Παρόλο που είναι γλυκό που θέλεις να τους βοηθήσεις, μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνεις πέρα και να μην ασχοληθείς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 103 / position2: 696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb