ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Οκτώβριος

Τι μας περιμένει αυτό το μήνα;
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Οκτώβριος
Φωτογραφία από Monstera Production

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;

ΚΡΙΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά...  Είναι η στιγμή για επανεξέταση της δουλειάς, αλλαγή περιβάλλοντος, ή παράλληλων πρότζεκτ! Aυτός ο μήνας αποτελεί μια ευκαιρία να επιτύχετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους, Κριοι - γι' αυτό φροντίστε να αφήνετε χώρο στους ανθρώπους που σας αγαπούν στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι για να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή στα εργασιακά σας αλλά να ξέρετε πως, ως παιδί της Αφροδίτης, αναζητάτε πάντα προσπάθειες με επίκεντρο την ευχαρίστηση, ακόμα και στα πιο μονότονα μέρη της καθημερινότητάς σας. Οπότε πείτε ναι στις συναναστροφές με συναδέλφους μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας ή σε οποιαδήποτε βόλτα ή εκδρομή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε μεγάλος οπαδός της διατήρησης σταθερών τελετουργιών στη ζωή σας και κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, θα είστε με τα μπούνια στη σταθεροποίηση οποιασδήποτε ρουτίνας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σας ή και στα μικρά πράγματα που κάνετε καθημερινά! Ωστόσο, μια πιο προσεκτική αναθεώρηση θα αποκαλύψει ότι το θέμα που σας απασχολεί τώρα τελευταία είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε να χαλάσει τόσο η διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάστε πως οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. Χρειάζεστε επίσης αναθεώρηση σε όλα - σχέσεις, φιλίες, ακόμη και εμφάνιση.Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.  

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν που σας στοιχειώνει. Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας. Μπορεί να αισθανθείτε υποχρεωμένοι να κάνετε παρέα με ανθρώπους που δεν πολυθέλετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περιβάλλεστε από ανθρώπους στους οποίους μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε; Αν όχι, μπορεί να είναι καιρός να κόψετε επαφές με κάποιους. Ο κύκλος σας μπορεί να είναι μικρός, αλλά πάντα δίνατε προτεραιότητα στις ποιοτικές φιλίες έναντι της ποσότητας. Κάποιος πρώην, θέλει να γυρίσει στα παλιά! Από τη μία βέβαια αυτό είναι καλό γιατί είναι πιθανότατο να πάρουν φωτιά τα κρεβάτια...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι θα σκεφτόσασταν αν λέγαμε πως μέσα σε όλα σκάει και σύντροφος - είτε νέος είτε παλαιότερος για επανένωση;  Κοινωνικότητα, τσεκ, πάθος, τσεκ, αυτοπεποίθηση, τσεκ, και ένας απίστευτος  ερωτισμός που θα φτιάξει την ψυχολογία σας! Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τα αγχη σας σχετικά με τους φόβους που έχετε κατά καιρός στις σχέσεις. Και γενικά έρωτας είναι θαρρώ, και πρέπει να ορμήξετε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι αγαπημένοι των άστρων για αυτό το μήνα και πάνω στην καθημερινότητα σας θα δείτε θετικές αλλαγές. Αν ψάχνετε σύντροφο σοβαρό και μετρημένο, τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες! Τα εργασιακά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους. Μια εποχή που με τα άστρα, να σας δίνουν όλη την δυναμική τους, εσείς δεν θα έχετε δικαιολογίες για τεμπελιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις απόψεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, αυτό το μήνα θα είναι ευκολότερο να κατανοήσετε προοπτικές με τις οποίες μπορεί να μην συμφωνείτε απαραίτητα και το αντίστροφο - καθιστώντας αυτή την ευτυχή στιγμή για την αναζήτηση νέων πληροφοριών και γενικώς έναν νέο τρόπο σκέψης. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερα από αυτά που σας φέρνουν μια ηρεμία στη ζωή σας...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν! Πολλές καλές προοπτικές για εργασία και ερωτικές σχέσεις και μάλιστα κάποιοι από εσάς θα δεχτούν προτάσεις - είτε γάμου, είτε εργασιακές!  Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να γκρεμίσετε οτιδήποτε ημιτελές και να το ξαναχτίσετε.Κάντε μια βουτιά στο μέλλον και θα δείτε πως τα νερά είναι θολά - οπότε κολυμπήστε λίγο ακόμα πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και κάντε κινήσεις μελετημένες! Θα πάρετε πολλά μαθήματα για τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η δίαιτα πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια.

ΙΧΘΕΙΣ

 Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό αλλά προσοχή - οι βλέψεις σας για δέσμευση με τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει τον τελευταίο καιρό την προσοχή, είναι υπερβολικές και θα σας απογοητεύσουν σύντομα. Κάποια θέματα συνέπειας θα αναδειχθούν και δυστυχώς θα αποτύχετε σε θέματα που αφορούν την ικανότητά σας να συνεργάζεστε αν δεν βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
13 / position1: 81 / position2: 974
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb