ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Meetings, νέες επαφές και απρόσμενα ταξίδια

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Meetings, νέες επαφές και απρόσμενα ταξίδια
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, εγκαταλείψτε την ιδέα να κάνετε "κλείσιμο" σε μια σχέση που έληξε άδοξα. Μερικές φορές, χρειάζεται να θεραπευτείτε χωρίς να πάρετε απαντήσεις. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που θα παραμείνουν άλυτο μυστήριο και αυτό είναι απολύτως εντάξει.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε όσο μπορείτε για να ακολουθήσετε τη ροή. Μείνετε ευέλικτοι. Παρόλο που προτιμάτε να έχετε ένα αυστηρό σχέδιο, η ζωή δεν πρόκειται πάντα να πηγαίνει όπως περιμένετε. Πρέπει να μάθετε πώς να προσαρμόζεστε καλύτερα στις περιστάσεις.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να περνάτε χρόνο με άτομα που σας κουράζουν. Παρόλο που αισθάνεστε άσχημα που απορρίπτετε τις προσκλήσεις και αρνείστε να βοηθήσετε άλλους, σας επιτρέπεται να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας. Δε χρειάζεστε δικαιολογία. Μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς δικαιολογίες.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, παίξτε ενεργό ρόλο στην ύπαρξή σας. Μην αφήνετε τους άλλους παθητικά να λαμβάνουν αποφάσεις για εσάς. Μάθετε τι θέλετε και απαιτήστε το. Είναι εντάξει να είστε λίγο εγωιστές, λίγο άπληστοι. Είναι εντάξει να θεωρείτε τον εαυτό σας προτεραιότητα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, είναι μια καλή στιγμή για αναδιοργάνωση. Κάντε λίγη καθαριότητα γύρω από το σπίτι, καθαρίστε το γραφείο και το ψυγείο σας και βρείτε ένα πρόγραμμα που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Μην το αναβάλλετε για άλλο γιατί θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι όλα είναι προσωρινά. Ο πόνος που βιώνετε δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα. Στο τέλος θα ξεθωριάσει. Θα είστε σε ένα καλύτερο μέρος τελικά, οπότε να έχετε ελπίδες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, εστιάστε στην πρόοδο που έχετε σημειώσει αντί στους στόχους που δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει. Να θυμάστε ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Φτάνετε εκεί αργά αλλά σταθερά, και αυτά τα μικρά βήματα είναι βήματα για τα οποία πρέπει να είστε περήφανοι.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αγαπήστε δυνατά. Πείτε στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο πόσα σημαίνουν για εσάς. Μην περιμένετε μια ειδική περίσταση για να τους πλημμυρίσετε με επαίνους. Αφήστε τους να ξέρουν ότι τους εκτιμάτε και τους λατρεύετε, σήμερα.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε συνεπείς. Μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας, απλώς και μόνο επειδή δεν έχετε δει τα αποτελέσματα που θέλατε. Πρέπει να το διατηρήσετε αν θέλετε να πετύχετε, οπότε συνεχίστε. Συνεχίστε να κινείστε. Συνεχίστε να πιστεύετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, να περιμένετε ανταπόδοση. Εάν κάποιος δεν είναι πρόθυμος να σας δώσει το ίδιο επίπεδο ενέργειας που του δίνετε, φύγετε. Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια για άτομα που το αξίζουν πραγματικά.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, πάρτε τα πράγματα χαλαρά. Μη βιάζεστε. Μην τρέχετε από μέρος σε μέρος. Μη φουλάρετε το πρόγραμμά σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κινηθεί με χαλαρό ρυθμό, να σταματήσει και να μυρίσει τα τριαντάφυλλα αντί να τα ποδοπατήσει και να τα προσπεράσει ...

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, οδηγηθείτε από την αγάπη. Προσπαθήστε να σκορπίσετε καλοσύνη όπου κι αν πάτε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι περνούν οι άλλοι πίσω από κλειστές πόρτες. Ποτέ δεν ξέρετε πόσο πολύ χρειάζονται μια καλή κουβέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 26 / position2: 1183
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb