Τα χειρότερα looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Οι διάσημες που απέτυχαν να κάνουν ενδιαφέροντα outifts

Τα χειρότερα looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Ως μέρος των τεσσάρων μεγάλων παγκόσμιων εκδηλώσεων της εβδομάδας μόδας, η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου είναι πάντα μια εκδήλωση με πολλές διάσημες να παρευρίσκονται, τόσο στην πασαρέλα όσο και στις πρώτες σειρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη φετινή εκδήλωση είχαμε πολλά εκπληκτικά looks από διάσημες περσόνες, αλλά είδαμε και ορισμένα αποτυχημένα που θέλουμε να ξεχάσουμε.

Εδώ συλλέξαμε τις χειρότερες εμφανίσεις διασήμων στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου 

Naomi Watts

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την εμφάνισή της στο Fendi fashion show, η Watts επέλεξε ένα μπρονζέ μπλέιζερ και φούστα με μήκος όχι ιδιαίτερα κολακευτικό και με πιέτες, ενώ ολοκλήρωσε με βαριές ογκώδεις αρβύλες.

Rosalía 

Στην επίδειξη μόδας της Prada, η τραγουδίστρια του "Beso" εμφανίστηκε με ένα σεμνό σύνολο που περιλάμβανε ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά με ένα γκρι γιλέκο πουλόβερ από πάνω και ολοκλήρωσε με μάξι φούστα σε ανοιχτό γκρι. Όχι και ό,τι καλύτερο για εβδομάδα μόδας.

Demi Moore

Αυτό που μας αρέσει είναι το σακάκι και τα παπούτσια της Moore. Πήγε με ένα μεταξωτό μαύρο σακάκι με δομημένους ώμους και πολυτελή χρυσά διακοσμητικά που απλώνονταν σε επιλεγμένα μέρη του ενδύματος, ενώ τα χρυσά πέδιλά της ήταν εξαιρετικά. Το πρόβλημα ήταν στο παντελόνι της με τα εκατομμύρια χρυσά κρόσσια εδώ και εκεί. Εντελώς αψυχολόγητο!

Leighton Meester

Το σύνολο δεν ήταν τραγικό, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί δίπλα στα συγκλονιστικά outift άλλων διασήμων. Η Blair του GG φόρεσε ένα κρεμ στενό φόρεμα με halter λαιμόκοψη και κοντό ύψος. Έβαλε ημιδιάφανο μαύρο καλσόν, μαύρα γοβάκια και κόκκινη λουστρίνι τσάντα. Έτσι πάμε για χαλαρό ποτάκι Πέμπτη βράδυ στο κέντρο, βρε Leighton μου!

Uma Thurman

Η Uma Thurman είναι ένα απόλυτο είδωλο, αλλά η εμφάνισή της για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στο σόου του Ferragamo ήταν ατόπημα, αφού αποφάσισε να ντυθεί ξινισμένη μουστάρδα. Ολόκληρο το σύνολο της ηθοποιού ήταν σουέτ και μάλιστα σε ένα ωχρό τόνο του μουσταρδί. Πώς της ήρθε; 

Meghann Fahy

H Meghann Fahy έπινε καφέ και σε κάποια φάση θυμήθηκε πως είχε να παρευρεθεί σε fashion show.

Olivia Palermo

Η Olivia Palermo μπορούσε και καλύτερα. Κάπως σαν να μπέρδεψε δυο λουκ σε ένα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
20 / position1: 139 / position2: 279
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb