ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οι πιο αταίριαστοι ζωδιακοί συνδυασμοί

Κάποια ζώδια απλά δεν κολλάνε μεταξύ τους!
AstroGirl
Οι πιο αταίριαστοι ζωδιακοί συνδυασμοί
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοξότης & Ταύρος

Ο Τοξότης  έχει αρχηγικές τάσεις και ο Ταύρος είναι πεισματάρης και θέλει συνεχώς επιβεβαίωση της αγάπης από τη σχέση του. Όταν ο Τοξότης  θα θέλει να το τελειώσει, ο Ταύρος θα θέλει εξηγήσεις και συζητήσεις.

Δίδυμοι & Αιγόκερως

Όταν ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την αγάπη του για τη διασκέδαση και τη συζήτηση έρχεται σε επαφή με το με το ζώδιο που είναι γνωστό ότι είναι εργασιομανές και του αρέσει να σχεδιάζει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Καρκίνος & Υδροχόος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος και της οικογένειας, ενώ ο Υδροχόος είναι περισσότερο ελεύθερο πνεύμα. Επίσης, δεν πρόκειται να χαρεί όταν ο Υδροχόος του διορθώσει ή του υποδείξει ένα λάθος που έχει κάνει, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Λέων & Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν πρόκειται να σε θαυμάσουν και να σε ευχαριστήσουν ποτέ, ενώ ο Λέων ζητάει μόνο αυτό. Οι Λέοντες, επίσης, είναι παιχνιδιάρικοι και γοητευτικοί, κάτι που δε θα λειτουργήσει με τον Σκορπιό, ο οποίος έχει μια τάση προς τη ζήλια.

Ζυγός & Παρθένος

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι επικριτικοί με τον Ζυγό και αυτό κάνει τους Ζυγούς να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους. Οι Παρθένοι πρέπει να έχουν δίκιο όλη την ώρα και είναι τόσο πρακτικοί που σου σπάνε τα νεύρα. Ο Ζυγός δε θα αντέξει και πολύ!

Ιχθύες & Κριός

Ο Ιχθύς θέλει να ονειρεύεται γάμους και οικογένειες, ενώ ο Κριός θέλει απλά την ησυχία του και χρόνο για ταξίδια και περιπέτειες. Πώς θα το καταφέρει αυτό με το ψάρι που θέλει να είναι μόνο μέσα στη γυάλα;; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 42 / position2: 610
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb