ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Φθινοπωρινή ισημερία: Τι αλλάζει από αύριο για όλα τα ζώδια

Η έναρξη μιας νέας σεζόν υπόσχεται να σας φέρει ξανά στα ίσια σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Φθινοπωρινή ισημερία: Τι αλλάζει από αύριο για όλα τα ζώδια
Φωτογραφία από Ozan Çulha

Tα ζώδια για την φθινοπωρινή ισημερία 2023 επικεντρώνονται σε μια πιο ειρηνική νοοτροπία, πιο ομαλή καθημερινότητα από ό,τι έχετε βιώσει τους τελευταίους μήνες. Χαλαρώνετε, αλλάζουν οι ρυθμοί και μειώνονται οι εντάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα σημειωθεί η Φθινοπωρινή ισημερία για το έτος 2023 που σημαίνει και επίσημα τον ερχομό του Φθινοπώρου του 2023

Φέτος, η φθινοπωρινή σεζόν θα ξεκινήσει επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου! Δεδομένου ότι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου συμπίπτει με την έναρξη της σεζόν του Ζυγού με γνώμονα τον σύντροφο και την ευχαρίστηση, αυτή η εποχή του χρόνου έχει να κάνει με την προτεραιότητα των σχέσεων και των επανασυνδέσεων. Έτσι, αν η εποχή της Παρθένου σας άγχωσε, η έναρξη μιας νέας σεζόν υπόσχεται να σας φέρει ξανά στα ίσια σας με κοινωνικοποίηση, δημιουργικές συνεργασίες και οικοδόμηση νέων σχέσεων.

Είναι η τέλεια εποχή για ενασχόληση με άλλους ανθρώπους, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου, είναι επιτέλους άμεση. Εφόσον αυτή η σεζόν έχει να κάνει με το να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους, θα ήταν χρήσιμο να "χρησιμοποιήσετε" τις ζυγαριές του Ζυγού, γιατί θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στο να δίνετε προτεραιότητα στους άλλους και στον εαυτό σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την εποχή του χρόνου που οι μέρες και οι νύχτες έχουν ίση ποσότητα φωτός της ημέρας, συμβολίζοντας την έναρξη των ημερών που σιγά-σιγά γίνονται μικρότερες και οδηγούν σε ψυχρότερους μήνες.

Αυτό σημαίνει επίσης τη μετατόπιση του ήλιου στον Ζυγό, επομένως κάθε ζώδιο θα δώσει προτεραιότητα στην απόλαυση, την τέχνη και το ρομαντισμό!

Προσέξτε όμως - μπορεί να αναλωθείτε υπερβολικά με το να γίνετε αρεστοί ή αποδεκτοί από άλλους ανθρώπους. Αν και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για την εξομάλυνση οποιωδήποτε θεμάτων στις σχέσεις, θυμηθείτε να μην εγκαταλείπετε την αυθεντικότητά σας για να είναι οι άλλοι ικανοποιημένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 165 / position2: 1066
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb