CELEB STYLE

Οι celebrities που φωτογραφήθηκαν έγκυες και έκαναν πάταγο με τις εμφανίσεις τους

Τα καλύτερα looks εγκυμοσύνης των διασήμων

Οι celebrities που φωτογραφήθηκαν έγκυες και έκαναν πάταγο με τις εμφανίσεις τους
Nextweb Studio

Χάρη σε πολλές διασημότητες που αρνούνται να αλλάξουν το στυλ τους κατά τη διάρκεια της περιόδου εγκυμοσύνης τους, η μόδα έχει εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει τολμηρά, σέξι και κομψά σύνολα εγκυμοσύνης, που δε διαφέρουν πραγματικά από τα ρούχα που θα φορούσαν οι γυναίκες κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι εμφανίσεις των εγκύων celebrity στο κόκκινο χαλί, έκαναν θραύση!

Rihanna στα Oscars 2023

Η Rihanna έχει γίνει γνωστή για τις τολμηρές, μοδάτες εμφανίσεις της στην εγκυμοσύνη . Το πανέμορφο διάφανο και δερμάτινο σύνολό της για τα Όσκαρ 2023 είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι σήμερα και είναι μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές στυλ στο κόκκινο χαλί!

Chrissy Teigen στα Oscars 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Chrissy Teigen φαινόταν αρχοντική και λαμπερή στα Όσκαρ του 2016. Η μαμά τεσσάρων παιδιών, έγκυος εκείνη την εποχή στο πρώτο παιδί της και του συζύγου της, John Legend, φορούσε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ από τη φθινοπωρινή συλλογή του Marchesa.

Blake Lively στο Φεστιβάλ Καννών 2016

Η Blake Lively είναι μια δημοφιλής fashionist, δεδομένου ότι επιμελείται τις δικές της εμφανίσεις χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία στυλίστα. Το 2016, λίγο αφότου έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Ryan Reynolds, η ηθοποιός παρακολούθησε το Φεστιβάλ Καννών στη νότια Γαλλία. Ενώ έκανε το ντεμπούτο της με πολλά εντυπωσιακά σύνολα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η γαλάζια τουαλέτα από το Atelier Versace ήταν ένα κομμάτι που έκανε πάταγο και έχει μείνει στην ιστορία της μόδας ως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όλων των εποχών.

Beyoncé στα Grammy 2017

Στα βραβεία Grammy 2017, ενώ περίμενε τα δίδυμα παιδιά της με τον σύζυγό της Jay-Z, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με παγιέτες Peter Dundas που άφησε τους πάντες άφωνους, ενώ φωτογραφήθηκε υπέρλαμπρη κρατώντας τα δυο βραβεία που κέρδισε εκείνη τη βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 125 / position2: 616
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb