ENTERTAINMENT

Η Tori Spelling και οι απίθανες ερωτικές της ιστορίες με τα κακά παιδιά του Hollywood

Έμπλεκε πάντοτε με ανθρώπους που δεν της άξιζαν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Tori Spelling και οι απίθανες ερωτικές της ιστορίες με τα κακά παιδιά του Hollywood
collage

Η Tori έχει εξομολογηθεί πολλές φορές ότι παγιδεύτηκε στη νέα της φήμη, επιτυχία και τρόπο ζωής όσο βρισκόταν στη σειρά Beverly Hills 90210.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη αγάπη της Τοri Spelling, o Ryan, ήταν κάτι που κράτησε 2 χρόνια αλλά από την αρχή της σχέσης υπήρχε πολύ μεγάλο κενό στον τρόπο ζωής τους! Δεν είχε πλέον θέση στη ζωή της για την πρώτη της αγάπη, και δεν ήθελε να τον φέρνει μαζί της σε πάρτι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από δύο χρόνια, η Tori τερμάτισε τη σχέση απατώντας τον με τον συμπρωταγωνιστή της Brian Austin Green. Οι συμπρωταγωνιστές βρέθηκαν σε μια on and off κατάσταση, μέχρι που μια πολύ τεταμένη και πολύ δημόσια στιγμή άλλαξε τα πάντα. Ενώ μάλωναν σε μια εκδήλωση της Ντίσνεϋλαντ - μπροστά σε θαυμαστές - η Τοri του είπε: «Σε μισώ και δεν θα σου μιλήσω ποτέ ξανά». Toτε εκείνος την έπιασε από τα χέρια και της απάντησε: «Σκέφτηκες ποτέ ότι αρχίζω να καβγαδίζω μαζί σου επειδή είμαι ερωτευμένος μαζί σου;»

Η μυθοπλασία μιμείται τη ζωή: Οι χαρακτήρες της Τori και του Brian κατέληξαν μαζί, ενώ στην πραγματική ζωή οι δυο τους χώρισαν γρήγορα. Το 90210 ολοκληρώνεται με τον παραμυθένιο γάμο της Donna και του David. Εντωμεταξύ η Tori δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί αν αγαπούσε ακόμα τον Brian ωστόσο όπως έχει παραδεχτεί αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Τοri είχε αδυναμία στα κακά αγόρια, αλλά ο ηθοποιός Nick Savalas ήταν σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Δεν σταμάτησε να απομονώνει την Tori από όλους και για να θρέψει τον εθισμό του στον τζόγο, ο Νick «δανείστηκε» την τραπεζική κάρτα της Tori 500 δολάρια. Κάθε μέρα. Έφτασε στο σημείο που ολόκληρος ο μισθός της πήγαινε για να πληρώσει τα χρέη του...

Όταν εκείνη του αγόρασε δώρο μια Porsche, μια εβδομάδα αργότερα, την τράκαρε…αφού έφυγε από ένα κλαμπ με μια άλλη γυναίκα! Αυτή την ιστορία θα στην πούμε αναλυτικά, σε επόμενο θέμα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 255 / position2: 414
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb