ΒΙΒΛΙΑ

Brown Mag: Το νέο περιοδικό του Ομίλου Βrown Hotels

Με πλούσιο περιεχόμενο σε αφιερώματα και editorials

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2023
Brown Mag: Το νέο περιοδικό του Ομίλου Βrown Hotels

H Brown Hotels και το Athens Insider συνεργάζονται για τη δημιουργία του Brown Mag, ένα μοναδικό περιοδικό αφιερωμένο στo ταξίδι και στην lifestyle φιλοξενία των Βrown Hotels στην Ελλάδα και το Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Brown Hotels, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έκδοση του πρώτου τεύχους Brown Mag, ένα διαφορετικό περιοδικό που αναδεικνύει τον εκλεκτό χαρακτήρα της Αθήνας. Μια ξεχωριστή έκδοση, αποτέλεσμα μιας δυναμικής συνεργασίας με τη δημιουργική ομάδα του Athens Insider που αναμένεται να ''παρασύρει'' τους αναγνώστες με το συναρπαστικό της περιεχόμενο και τη σύγχρονη φωνή της στον κόσμο της Βrown και στις γνωστές αλλά και άγνωστες πλευρές της πόλης.

Το Brown Mag διαθέτει ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο, αντικατοπτρίζοντας τον μοναδικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων της Brown στην Αθήνα και στις κοντινές σε αυτήν περιοχές. Το περιοδικό έχει σχεδιαστεί με ιδαίτερη επιμέλεια με σκοπό να παρέχει στους αναγνώστες και στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της Αθήνας, μια μοναδική εμπειρία, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και συμβουλών για το ταξίδι τους.

Με πλούσιο περιεχόμενο σε αφιερώματα και editorials το Brown Mag καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων, όπως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Οι κρυμμένοι θησαυροί της Αθήνας και των γειτονικών προορισμών.

- Εκδηλώσεις στην καρδιά της πόλης που σχετίζονται με την τέχνη και αναδεικνύουν τον δυναμικό πολιτιστικό χαρακτήρα της Αθήνας.

- Αφιερώματα γαστρονομίας που εξερευνούν τη hot και συνεχώς εξελισσόμενη αθηναϊκή γευστική σκηνή.  

- Οδηγός και συμβουλές για τη νυχτερινή ζωή, το shopping, την αστική αρχιτεκτονική και το design.

- Πρακτικές συμβουλές και μυστικά που βοηθούν τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους σε αυτούς τους υπέροχους προορισμούς.

«Το Brown Mag δεν είναι απλά ένα περιοδικό, είναι ένα ταξίδι μέσα από τα ξενοδοχεία μας και μια πλατφόρμα για να μοιραστούμε τις ιστορίες και τις εμπειρίες μας παράλληλα με τις ιστορίες της πόλης στην οποία δραστηροποιούμαστε και προσκαλούμε και εσάς να γίνεται μέρος του», δήλωσε ο Leon Avigad ιδρυτής των Brown Hotels. «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Athens Insider για να φέρουμε στη ζωή αυτήν την έκδοση, προσφέροντας στους επισκέπτες μας και στους αναγνώστες μας έναν προσεκτικά επιμελημένο οδηγό προς τις καλύτερες εμπειρίες στην Αθήνα.»

Δημιουργημένο από την ταλαντούχα ομάδα του Athens Insider, το Brown Mag υπόσχεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, παρέχοντας στους αναγνώστες συναρπαστικές ιστορίες που δίνουν ζωή σε κάθε προορισμό. Είτε σχεδιάζετε μια επίσκεψη, είτε απλώς επιθυμείτε να εισβάλετε στον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής της αθηναϊκής πρωτεύουσας, το Brown Mag είναι ο απόλυτος οδηγός.

Το Brown Mag θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ξενοδοχεία της Brown Hotels, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες και οι αναγνώστες θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτήν την εξαιρετική έκδοση.

Ξεφυλλίστε το εδώ 

Σχετικά με τα Brown Hotels:

Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), η Κροατία και η Ελλάδα. Η επιθυμία των ιδρυτών της είναι να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα του τόπου, αλλά και να επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της κάθε περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέα ξενοδοχεία στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες καταλύματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από κορυφαία life style περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

Σχετικά με το Athens Insider:

Το Athens Insider εκδίδει περιοδικά και οδηγούς πόλης εδώ και 23 χρόνια, αφιερωμένα σε προορισμούς μέσα από διορατικά άρθρα και οπτικά δυνατές ιστορίες.

Η νέα αυτή συνεργασία με τα Brown Hotels αποτυπώνει την ουσία αυτού που πρεσβεύει το Αthens Insider – τα Brown, όπως και το Insider, πιστεύουν στο ότι είναι σημαντικό να προσφέρεις στους επισκέπτες μια ξεχωριστή και διαφορετική εμπειρία μέσω αλληλεπίδρασης με την τοπική κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
17 / position1: 449 / position2: 948
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb