ENTERTAINMENT

Ελληνίδες DJs που ακολουθούμε όπου κι αν παίζουν μουσική

Τις ξεχωρίζουμε και θα τις ακούσουμε στο reworks
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ελληνίδες DJs που ακολουθούμε όπου κι αν παίζουν μουσική
Nextweb Studio

3 αγαπημένα κορίτσια της χώρας μας, που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε πίσω από τα decks και θα τα δούμε φέτος στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα, το Reworks!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

PINELOPI

Το έμφυτο ταλέντο της PINELOPI να συνδυάζει την ακατέργαστη ενέργεια με τις μελωδικές αφηγήσεις έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδό της στη μουσική σκηνή. Αυτή η επιτυχία δεν πηγάζει μόνο από την τεχνική της ικανότητα, αλλά από τη μοναδική της ιδιότητα να καλλιεργεί μια συμβιωτική σχέση με το κοινό της, όπου κάθε ρυθμός αντηχεί ως μια κοινή εμπειρία.

EVERLYN

Η Everlyn, dj και παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το ταξίδι της στην ηλεκτρονική μουσική παίζοντας δίπλα στους And, Manni Dee, Under Black Helmet και στο Reworks Festival 2022. Τα sets της είναι ένα μείγμα από bouncy & groovy μπασογραμμές, διατηρώντας το ανανεωτικό στοιχείο πάντα ισχυρό σε όλα τα mix της. Με τις επιλογές της καλύπτει τα κενά μεταξύ διαφορετικών μουσικών ειδών και προθερμαίνει στο μέγιστο την πίστα.

ArKI

To nickname της είναι ένας συνδυασμός των Αρχικών της (Κική Αραμπατζή), κι έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 19 ετών, όταν βίωσε «πώς νιώθει κανείς πίσω από ένα DJ booth”. Oι εκπομπές σε θρυλικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης παρακίνησαν το πάθος της και διεύρυναν τις γνώσεις της! Η ArKI, με εμφανίσεις και στο εξωτερικό, συγκαταλέγεται στις καλύτερες γυναίκες Djs της Ελλάδας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 167 / position2: 1216
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb