CELEB STYLE

Αυτές τις τάσεις θα ακολουθήσουν όλα τα fashionable κορίτσια της showbiz

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου όλων είναι σχεδόν εδώ - το φθινόπωρο.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτές τις τάσεις θα ακολουθήσουν όλα τα fashionable κορίτσια της showbiz

Επειδή μπορεί να έχει ακόμα ζεστές μέρες, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε να προετοιμάζετε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Αυτό σημαίνει συνήθως άνετα πουλόβερ, μαύρες ή καφέ μπότες και ένα καλό ουδέτερο σακάκι. Αλλά όχι μόνο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Dani Michelle, στυλίστρια για τη Hailey Bieber και την Kendall, δίνει τη δική της ματιά στις τάσεις του φθινοπώρου που πρέπει να γνωρίζουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Μπαλαρίνες

«Όλοι έχουμε δει την άνοδο του «balletcore» τον περασμένο χρόνο και τώρα είναι εδώ ενωμένο δυνατό, για το φθινόπωρο σε συνδυασμό με τζιν ή φούστα. Μου άρεσε η εμφάνιση των loafers τις τελευταίες σεζόν, αλλά νιώθω ότι το ballet flat είναι μια φρέσκια και θηλυκή εμφάνιση. Η Miu Miu, η Alaia και η Sandy Liang έχουν ξαναφέρει την τάση, αλλά λατρεύω επίσης ένα κλασικό Repetto».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Pops of Red

«Το κόκκινο είναι πάντα κλασικό για μένα. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, βλέπω όλους να αγκαλιάζουν το κόκκινο καθώς προβλέπεται να είναι το νέο καυτό χρώμα σε οτιδήποτε, από ρούχα μέχρι αξεσουάρ. Είναι επίσης πολύ ωραίο να διαμορφώνεις ένα ζωηρό χρώμα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου. Αισθάνεται φρέσκο και δυνατό».

Peplum
«Μου άρεσαν οι εικόνες για το peplum φέτος. Το κλειδί για αυτό το look είναι να ισορροπήσετε τις αναλογίες του υπόλοιπου ντυσίματός σας και να αποκτήσετε ένα peplum που σταματά στο σώμα σας στο σημείο που θέλετε να τονίσετε. Ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε σε αυτήν την τάση είναι με ένα χαλαρό, λιγότερο δομημένο peplum».

Μακρύ παλτό/σακάκι
«Ένα μακρύ σακάκι είναι το πρώτο μου κόλπο για να προσθέσω αυτοπεποίθηση και δύναμη σε κάθε εμφάνιση. Για το φθινόπωρο, το να βρω ένα μακρύ σακάκι που είναι μέρος της εμφάνισης (και που δεν το βγάζεις) είναι το αγαπημένο μου. Είναι τόσο ωραίο και κομψό»

Ζώνες
«Ευτυχώς, αυτό είναι κάτι που σχεδόν όλοι έχουν ήδη στη ντουλάπα τους. Μια κλασική ζώνη είναι ένας κομψός και εύκολος τρόπος για να αναδείξετε οποιοδήποτε ντύσιμο. Τουλάχιστον, μπορείτε να προσθέσετε μια καφέ ή μαύρη δερμάτινη ζώνη σε μια εμφάνιση με τζιν και μπλουζάκι για μια clean, chic καθημερινή στιγμή»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
12 / position1: 2114 / position2: 2560
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb