ENTERTAINMENT

Απίστευτο bullying παρουσιαστή στη Lindsay Lohan! Την έκανε να βάλει τα κλάματα σε live μετάδοση

Η άβολη στιγμή της διάσημης σταρ
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Απίστευτο bullying παρουσιαστή στη Lindsay Lohan! Την έκανε να βάλει τα κλάματα σε live μετάδοση
Nextweb Studio

Η Lindsay Lohan για πολύ καιρό απασχόλησε τα media και χλευάστηκε από το κοινό για τις ... θητείες της σε κέντρα αποτοξίνωση και τα μπλεξίματα που είχε με το νόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια συνέντευξη της ηθοποιού στο "The David Letterman Show" το 2013 δεν πήγε πολύ καλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο, με τον Letterman να δέχεται αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του, αφού φαινόταν να έκανε το αστέρι του "Mean Girls" να βάλει τα κλάματα.

Η Lohan ήταν εκεί για να προωθήσει την ταινία της «Scary Movie 5» που κυκλοφόρησε εκείνη την εποχή, αλλά ο παρουσιαστής του talk show έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή.

 Η σταρ του «Parent Trap» συνέχισε να απαντά στις ερωτήσεις, λέγοντας μάλιστα στον Letterman: «Το έχουμε συζητήσει στο παρελθόν», όταν τη ρώτησε αν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε, ο Letterman ρωτάει τη Lohan, «Δεν θα έπρεπε να είσαι σε αποτοξίνωση τώρα;» με τη σταρ να επιβεβαιώνει ότι θα πήγαινε τον Μάιο του ίδιου έτους. «Πόσες φορές έχεις πάει σε κλινική απεξάρτησης;» ο οικοδεσπότης απάντησε "χαριτωμένα".

Αφού συνέχισε να πιέζει την Lohan για το λόγο που επρόκειτο να αναζητήσει θεραπεία, η Lohan απάντησε: «Δεν το συζητήσαμε αυτό στην προ-συνέντευξη». Η σταρ του «Parent Trap» συνέχισε να απαντά στις ερωτήσεις, λέγοντας μάλιστα στον Letterman: «Το έχουμε συζητήσει στο παρελθόν», όταν τη ρώτησε αν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Η Lohan προσπάθησε να απομακρύνει τη συνέντευξη από την περίοδο αποτοξίνωσης της λέγοντας: «Είμαστε εδώ για μια ταινία, ας μείνουμε στα θετικά». Στη συνέχεια ο Letterman επαίνεσε την Lohan (παρόλο που δε σταμάτησε να αναφέρει τα λάθη της) λέγοντας: «Έχεις αρκετό τσαγανό, αρκετή αυτογνωσία, αρκετή ψυχραιμία για να έρθεις εδώ και να μου μιλήσεις». Η σταρ του «Falling for Christmas» δέχτηκε το κομπλιμέντο ενώ έμοιαζε να σκουπίζει τα δάκριά της, σηκώνοντας αστειευόμενη το φλιτζάνι του καφέ της και λέγοντας στον οικοδεσπότη: «Α, νόμιζα ότι αυτό θα ήταν βότκα».

Γενικά, ο Letterman φαίνεται πως θέλει να προκαλεί στο σόου του με τη συμπεριφορά του, αν κρίνουμε κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της Jennifer Aniston ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 252 / position2: 902
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb