ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Tο πολυτελές Amber ‑ White Floral Diffuser φέρνει το χαρακτηριστικό άρωμα των προϊόντων Aenaon στον χώρο μας

Από το skincare στην Αρωματοθεραπεία

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 11, 2023
Tο πολυτελές Amber ‑ White Floral Diffuser φέρνει το χαρακτηριστικό άρωμα των προϊόντων Aenaon στον χώρο μας

Από την πρώτη στιγμή παρουσίας του στην ελληνική αγορά, το premium ελληνικό skincare brand Aenaon° κατάφερε να ξεχωρίσει για την επιστημονική καινοτομία των συνθέσεών του αλλά και για το signature άρωμα των προϊόντων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον οσφρητικό παράγοντα να κατέχει τον δικό του σπουδαίο ρόλο στην καθημερινή μας φροντίδα, οι νότες από blue ginger, white flowers, amber και sandalwood που συναντάμε στα προϊόντα Aenaon° αναγάγουν την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας σε μία ‘haute’ τελετουργία. Ως ένα brand που πρεσβεύει την υψηλή αισθητική σε όλες της τις εκφάνσεις, η Aenaon° εξελίσσει το portfolio της με τη δημιουργία του Amber - White Floral Diffuser που φέρνει το χαρακτηριστικό άρωμα που αγαπήσαμε, στον χώρο μας.

The Aenaon° experience

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αρωματικά στικς του κομψού Amber - White Floral Diffuser «συμπληρώνουν» την αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την Aenaon° και αναδεικνύονται σε αναπόσπαστο κομμάτι του ποιοτικού χρόνου που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας.

Με διάρκεια περισσότερο από έναν μήνα, το Amber - White Floral Diffuser χαρίζει στον χώρο σας όλα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας. Η ιδανική προσθήκη πολυτέλειας για το σπίτι ή το γραφείο σας αλλά και ένα premium δώρο που θα ενθουσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Amber - White Floral Diffuser


Τα αρωματικά στικς που θα «αγκαλιάσουν» τον χώρο και τις αισθήσεις σας.
Το signature άρωμα της Aenaon° σε μία καλαίσθητη φιάλη. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με το Amber-White Floral Diffuser.



Συνδυάζοντας τη διαχρονική πολυτέλεια που χαρίζουν τα diffusers, με την αίσθηση που δημιουργεί το μοναδικό άρωμα της Aenaon° χάρη στις νότες από blue ginger, white flowers, amber και sandalwood, αυτά τα πολυτελή στικς υπόσχονται να μετατρέψουν τον χώρο σας σε μία όαση γαλήνης και ηρεμίας.

Δημιουργήστε το πιο χαλαρωτικό ambience με τις γλυκιές και floral νότες που διαχέονται από τα sticks, απολαμβάνοντας τη δική σας εμπειρία Aenaon° που θα καθιερωθεί ως η αγαπημένη στιγμή της ημέρας σας.

Αρωματική σύνθεση:
Οι αναζωογονητικές νότες από πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ συνδυάζονται αρμονικά με το εκλεπτυσμένο άρωμα γιασεμιού και μανόλιας, αναδεικνύοντας ισορροπημένα τις γλυκιές- γήινες νότες amber woods. Ένα «δώρο» που μας καλεί να αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο στις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που θα ισορροπήσουν τις αισθήσεις μας.

Τρόπος χρήσης:

  •  Για ομοιόμορφη κατανομή του αρώματος στον χώρο σας και σταθερό αποτέλεσμα αρωματισμού, προτείνουμε τη χρήση και των 10 στικς στη φιάλη των 250mL.
  •  Μετά τις 15 ημέρες, προτείνουμε να αναποδογυρίσετε τα στικς ώστε να ολοκληρωθεί η εξάτμιση του αρώματος στον χώρο.
  • Για τη μέγιστη απόδοση του αρώματος, επιλέξτε να τοποθετήσετε το diffuser σε δροσερό σημείο, μακριά από έντονη υγρασία ή ζέστη.



Σχετικά με την Aenaon°

Πιστεύουμε ότι η διαχρονική ομορφιά μπορεί να επιτευχθεί εκεί όπου η λεπτομερής και σε βάθος έρευνα της επιστήμης συναντά έναν βαθύ θαυμασμό και σεβασμό για τη φύση, τα συστατικά της και τα οφέλη τους. Τα προϊόντα Aenaon° είναι κλινικά & δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχουν σιλικόνη ή parabens και δε δοκιμάζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα της Aenaon° παράγονται στην Ελλάδα, στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της.

H Aenaon° λειτουργεί με γνώμονα τις σταθερές αξίες της, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, έχοντας έναν αστείρευτο ζήλο για έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Αυτή η επιθυμία μάς οδήγησε στη δημιουργία μίας καινοτόμου φόρμουλας που εξασφαλίζει το ‘rescue package’ που η επιδερμίδα αναζητά, έχει ανάγκη και αξίζει.

www.aenaon.com 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
14 / position1: 634 / position2: 687
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb