STYLE

Style Notes: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας fashion trends του φθινοπώρου 2023

Τις προσέξαμε πέρυσι, τις φοράμε φέτος!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Style Notes: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας fashion trends του φθινοπώρου 2023

Μερικές από τις αγαπημένες μας τάσεις - Όλα όσα πρέπει να εντάξεις (ή και όχι) στο στυλ σου φέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOCUS ON FOUNDATIONS

Καθώς οι συλλογές φθινοπώρου/χειμώνα 2023 είναι πλέον γνωστές ένα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Φέτος η ήσυχη πολυτέλεια παραμένει η πιο πολυπόθητη αισθητική της φετινής χρονιάς, και παρόλο που υπάρχει αυξανόμενη διαμάχη γύρω από τον όρο και τους στενούς δεσμούς του με τον ελιτισμό, οι σχεδιαστές κλίνουν σε αυτόν και τον αγκαλιάζουν με τρόπους που δεν είχαν δει μέχρι τότε.

Απλά φορέματα, γιλέκα 90s και τζιν, τέτοιες εμφανίσεις δίνουν στην πολυφορεμένη φράση «less is more» έντονο νόημα. Είδαμε άψογη ραπτική και εστίαση στα βασικά της γκαρνταρόμπας. Παλτό από Khaite, Gucci και Erdem και φορέματα με ζιβάγκο από την Tove, την Carolina Herrera και την Bottega Veneta είναι μερικά από τα must του φθινοπώρου/χειμώνα 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FEMME FATALE ERA

Η αποπλάνηση ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε πολλές πασαρέλες, αν και ίσως αντιπροσωπεύεται καλύτερα στη συλλογή του David Koma ή στα ρούχα της Ann Demeulemeester. Πράγματι, στη μία πλευρά υπήρχαν μπότες ψηλές μέχρι τους μηρούς, σουτιέν ως τοπ και φούστες αποκαλυπτικές... με παραμάνες. Από την άλλη ήταν φορέματα εμπνευσμένα από φιλμ νουάρ, μακριά γάντια όπερας και παλτά, που δημιούργησαν το είδος των ρούχων παλιάς ταινίας. Με όποιον τρόπο κι αν ερμηνεύσετε την τάση, ένα πράγμα είναι σίγουρο - ήρθε η ώρα να εισέλθετε στην εποχή του femme-fatale.

CLUTCH CONTROL

Οι τάσεις για τις τσάντες έρχονται και παρέρχονται, αλλά ένα ανανεωμένο, κομψό clutch για μέρα ή νύχτα είναι εκπληκτικά διαχρονικό. Εν ολίγοις, ένα καλής ποιότητας φάκελος σε έξυπνα, προσαρμοσμένα σύνολα, τα οποία αυτή τη σεζόν έχει σε αφθονία είναι must. Oλοι γνωρίζουμε ότι οι τσάντες clutch δεν είναι πρακτικές, αλλά τις βλέπουμε παντού στους κύκλους της μόδας αυτή τη στιγμή - ορισμένα πράγματα πρέπει απλώς να είναι κομψά και λίγο υπέροχα.

LEATHER

Όσον αφορά τα υλικά που πρέπει να προσέξετε την επόμενη σεζόν, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα: το δέρμα. Από πουκάμισα και φούστες. φορέματα και παντελόνια μέχρι σακάκια και παλτό, το δέρμα κυριαρχούσε και στις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας. Είδαμε πολύ περισσότερο δέρμα αυτή τη σεζόν σε σύγκριση με την προηγούμενη - απλά δες τις κολλεξιόν από τις Proenza Schouler και Bottega Veneta και τα δερμάτινα παλτό από Khaite, Ferragamo και Gabriela Hearst, ειδικά σε κόκκινο και μπορντό!

CHECK YOURSELF

Αν και υπάρχει ένας κάποιος έντονος ενθουσιασμός στην ανακάλυψη μιας νέας τάσης που ξέρετε ότι πρόκειται να αλλάξει το πρόσωπο της μόδας για μια σεζόν, πρέπει να πούμε πως εκτιμούμε ιδιαίτερα τις κλασικές τάσεις - και τι πιο κλασικό από το καρώ για το χειμώνα; Στην Emilia Wickstead, τα πράσινα μοτίβα σαν πλέγμα έκλεψαν την παράσταση, ενώ μια από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της σεζόν είναι το παλτό σε χρώμα μουστάρδας και το δερμάτινο παντελόνι της Zimmermann.

ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Αν υπάρχει κάτι που θα κάνει όλα τα ντυσίματά σας να είναι μοντέρνα για την επόμενη σεζόν, είναι τα σκουλαρίκια.  Από όλες τις εμφανίσεις σε όλες τις συλλογές, ένα κοινό στοιχείο που μοιράζονταν ήταν τα σκουλαρίκια με καρφιά jumbo. Τα γιγάντια δάκρυα του Bottega Veneta έχουν ήδη αρχίσει να διακοσμούν τα αυτιά όσων γνωρίζουν, ενώ τα γιγάντια μαργαριτάρια του Rokh είναι επικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
17 / position1: 145 / position2: 882
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb