ENTERTAINMENT

Ιωάννα Τούνη: «Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια»

Η απόγνωση της Influencer για το νουνίτο
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 10, 2023
Ιωάννα Τούνη: «Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια»

Η Ιωάννα Τούνη από την πρώτη στιγμή που έγινε μαμά, ξεκίνησε να συζητά με τους ακόλουθούς της τα στάδια που περνά, είτε για τις αλλαγές στο σώμα της είτε για τη διατροφή της ίδιας και του μωρού της, καθώς υπάρχουν πολλές μαμάδες εκεί έξω που την παρακολουθούν και είτε μπορούν να βοηθηθούν είτε να την βοηθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Κυριακή 10/9, λοιπόν, η influencer δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ζητούσε τη βοήθεια του κοινού της σχετικά με τον αποθηλασμό του μωρού της. Προσπαθεί να μάθει το νουνίτο να πίνει γάλα από το μπιμπερό του, αλλά εκείνος αντιστέκεται και έτσι έχει βρεθεί σε απόγνωση.

Η απόγνωση της Ιωάννας Τούνη για το μωρό της

«Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια από τις μαμάδες εδώ πέρα στα social. Σας έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι προσπαθώ να αποθηλάσω, πράγμα που σημαίνει ότι το μωρό πρέπει να σταματήσει να πίνει από το ζιζίκι (σ.σ. στήθος( και να πίνει από μπουκάλι. Αυτό δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αφήσω το μωρό πουθενά γιατί πρέπει να το ταΐζω εγώ και να είμαι μαζί του συνέχεια γιατί ενδέχεται να πεινάσει.

Οπότε δε μπορεί να μείνει ούτε ο Δημήτρης μόνος του με το μωρό, ούτε κανείς άλλος. Πρέπει το μωρό να είναι συνέχεια μαζί μου, που ναι χαίρομαι, αλλά θέλω να κάνω κάτι λίγο μόνη μου, καταλαβαίνετε. Έχω δοκιμάσει 2-3 γάλατα σε σκόνη, έχω δοκιμάσει και 5-6 μπιμπερό διαφορετικά. Το θέμα δεν είναι ότι δεν του αρέσει η γεύση του γάλακτος. Με το που βλέπει μπιμπερό και πάει να μπει στο στόμα του, κάνει όπως ο διάολος το λιβάνι», είπε αρχικά.


Και έπειτα εξήγησε: «Έχω να πάω σε λίγες ημέρες στα μπουζούκια στα γενέθλια της κολλητής μου σε λίγες ημέρες. Γίνεται 30 χρονών, δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πάω στα μπουζούκια! Πρέπει το μωρό να καταφέρει να πίνει κάποια γεύματα με το μπιμπερό μέσα στις επόμενες ημέρες. Στείλτε βοήθεια! Μαμάδες δεν ξέρω τι να κάνω, αλήθεια!».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 789 / position2: 1443
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb