ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Γκρίνιες, χωρισμοί και διάθεση για εξόδους

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Γκρίνιες, χωρισμοί και διάθεση για εξόδους
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, ξεκινήστε να κάνετε επιλογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε για το μέλλον σας. Δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί που θέλετε αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να εκφράσετε αυτό που θέλετε στην καριέρα σας ή στις παράλληλες ασχολίες σας. Εάν το αποτέλεσμα που αναζητάτε είναι χρηματικό, τότε είναι η ώρα να το αναζητήσετε και θα το έχετε!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αυτό που θέλετε θα συμβεί σε εσάς εάν κινείστε μόνο με θετικότητα. Και αν συναντήσετε ένα εμπόδιο, απλά να είστε γενναίοι και αποφασιστικοί και θα ξεπεράσετε μια χαρά την καταιγίδα.

Καρκίνος

Κάτι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα που θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Εάν παλεύετε να αποφύγετε να πληγωθείτε ή να εκραγείτε από θυμό, αφιερώστε μερικές στιγμές για να αναπνεύσετε. Διαλογιστείτε ή κάντε γιόγκα ή οτιδήποτε για να αποκαταστήσετε ισορροπία.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλά να κάνετε. Θα πλησιάσετε στο να καταλήξετε "πνιγμένοι" εάν δεν δουλέψετε σωστά με τη διαχείριση του χρόνου σας. Κάντε μια λίστα και κάντε τα πράγματα που έχετε ένα-ένα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε αποσυνδεδεμένοι από τον κόσμο. Όλη αυτή η σκληρή δουλειά μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε έναν συγκεκριμένο στόχο, αλλά όχι απαραίτητα πιο κοντά σε συνδέσεις στον πραγματικό κόσμο ή καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει κάτι που "μαγειρεύεται" κάτω από την επιφάνεια, κάποιο δράμα ή μυστικό, που θα μπορούσε να καταστρέψει την ενέργεια στον κύκλο φίλων σας ή της οικογένειάς σας. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θα το χειριστείτε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ίσως συμβεί κάτι συγκλονιστικό που θα σας προκαλέσει αμέτρητη θλίψη ή ίσως εξακολουθείτε να σκαλίζετε μια παλιά πληγή. Η λύπη και η μοναξιά έχουν τον τρόπο να σας κρατούν κάτω αν τις αφήνεις.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για πράγματα που δεν ελέγχετε. Σχεδιάστε για διαφορετικά σενάρια όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά αποδεχτείτε ότι δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Το μόνο που έχετε τον έλεγχο είναι οι δικές σας πράξεις.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλύτερο να είστε πιο συγκροτημένοι όσον αφορά τα οικονομικά, παρά αυθόρμητοι. Αποθηκεύστε τα χρήματά σας για κάτι μεγαλύτερο ή σημαντικό αντί να τα ξοδεύετε από μια ιδιοτροπία.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, κάντε κάτι που θέλατε να κάνετε, αλλά ίσως αποφεύγατε επειδή είναι λίγο ακριβό ή λίγο έξω από την comfort zone σας. Δεν υπάρχει χρόνος σαν τον παρόν.

Ιχθύς

Δύναμη δεν είναι μόνο να ξέρεις πότε να παλέψεις, αλλά και πότε να συγκρατηθείς. Αυτή την εβδομάδα, βεβαιωθείτε ότι η δύναμη του χαρακτήρα σας δεν σας εμποδίζει να έχετε στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της ζωής σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 243
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb