ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο που θα συναντήσεις

Και ένα top 5 για να φυλάς τα νώτα σου
AstroGirl
Αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο που θα συναντήσεις

Σήμερα κατατάσσουμε τα ζώδια από τα λιγότερο στα πιο τοξικά. Ως άτομα, είμαστε όλοι ένοχοι για λίγη τοξικότητα κάθε τόσο, ακόμα κι αν είναι ακούσια. Ωστόσο, ορισμένα ζώδια είναι πιο επιρρεπή σε αυτή τη συμπεριφορά από άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μπορούμε πάντα να λάβουμε μέτρα για να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας και να απομακρυνθούμε από την τοξικότητα. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά με λίγη αυτοκριτική και λίγη δουλειά, ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει καλύτερα τις πράξεις του και να προσπαθήσει να δημιουργήσει πιο υγιείς σχέσεις. Το να μπορείς να εντοπίσεις την τοξικότητα σε άλλους είναι επίσης μια σημαντική ικανότητα.

Το top 5 που δεν ήξερες πως έχεις ανάγκη, με countdown για το πιο τοξικό ζώδιο...

5. Τοξότης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πέμπτο πιο τοξικό ζώδιο είναι ο Τοξότης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γνωστοί για την περιπετειώδη φυση τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, αλλά μπορούν επίσης να είναι αρκετά απερίσκεπτοι με τα λόγια και τις πράξεις τους. Δυσκολεύονται να ελέγξουν τον εαυτό τους και συχνά μιλούν πριν σκεφτούν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ζημιά. Οι Τοξότες δυσκολεύονται επίσης να αναλάβουν την ευθύνη για τα λάθη τους και μπορεί να είναι πολύ επίμονοι όταν πρόκειται να παραδεχτούν τα λάθη τους. Επιπλέον, συχνά δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους, οδηγώντας σε πιο τοξική συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να προσέχετε αυτές τις τάσεις όταν έχετε να κάνετε με Τοξότες,διαφορετικά, μπορεί να καείτε!

4. Κριός

Ο Κριός είναι το τέταρτο πιο τοξικό ζώδιο. Οι Κριοί είναι γνωστοί για τη φλογερή τους φύση και το ανταγωνιστικό τους πνεύμα, που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα. Τους αρέσει απλώς να κερδίζουν και μπορεί να είναι πολύ δεσποτικοί όταν προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους. Οι Κριοί τείνουν επίσης να είναι παρορμητικοί και επιθετικοί, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλές συγκρούσεις μεταξύ τους και άλλων ζωδίων. Έχουν ισχυρές απόψεις και δεν θα διστάσουν να τις εκφράσουν, ακόμα κι αν αυτό τους φέρει σε δυσμενές κλίμα. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο να παίρνουν τα πράγματα πολύ μακριά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πληγωμένα συναισθήματα και μελανιασμένους εγωισμούς. Επομένως, να είστε προσεκτικοί όταν έχετε να κάνετε με έναν Κριό – η φλογερή του ιδιοσυγκρασία μερικές φορές μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο!

3. Καρκίνος

Το τρίτο πιο τοξικό ζώδιο μας είναι ο Καρκίνος. Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για τη συναισθηματική και ευαίσθητη προσωπικότητά τους, αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Ενώ μπορεί να είναι πολύ αγαπημένα και φροντισμένα άτομα, μπορούν επίσης να εμφιαλώσουν τα συναισθήματά τους και να γίνουν αρκετά κυκλοθυμικά. Τείνουν να κρατούν τα συναισθήματά τους μέσα τους αντί να τα εκφράζουν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τοξική συμπεριφορά. Οι Καρκίνοι είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο χειριστικά ζώδια. Χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους σε δυνατούς ανθρώπους για να πάρουν αυτό που θέλουν και μπορεί να είναι πολύ πονηροί στην προσέγγισή τους. Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να χειρίζεστε τους ανθυγιεινούς Καρκίνους με προσοχή, ώστε να μην παρασυρθείτε στην τοξικότητά τους.

2. Σκορπιός

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ – το δεύτερο πιο τοξικό ζώδιο είναι ο Σκορπιός. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γνωστοί για τις έντονες και παθιασμένες προσωπικότητες τους, αλλά μπορούν επίσης να είναι πολύ κυριαρχικοί και χειριστικοί. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και μπορούν να είναι πολύ εκδικητικοί αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τους θέλουν. Είναι επίσης απίστευτα μυστικοπαθείς, κάτι που μπορεί να τους κάνει δυσανάγνωστους και ακόμη πιο δύσκολο να τους εμπιστευτούν. Στις σχέσεις, είναι επίσης διαβόητα ζηλιάρη άτομα. Μπορεί επίσης να είναι υπερβολικά κτητικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που μπορεί να κάνει τα πράγματα περίπλοκα στις σχέσεις. Ενώ μερικοί Σκορπιοί χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για καλό (όπως είναι πιστοί φίλοι και ηγέτες), άλλοι θα τη χρησιμοποιήσουν για κακό, γι' αυτό και κατατάσσονται ψηλά στην κλίμακα τοξικότητας.

1. Δίδυμοι

Drum roll παρακαλώ…το πιο τοξικό ζώδιο ανήκει στους «διπλής φύσης» φίλους μας, τους Διδύμους. Η προσωπικότητά τους μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι η ζωή του πάρτι το ένα λεπτό και να σας πλημμυρίσουν με προσοχή και μετά να σας αποκλείσουν από τη ζωή τους το επόμενο. Ενώ οι Δίδυμοι έχουν πολλές καλές ιδιότητες, όπως το να είναι έξυπνοι και ευπροσάρμοστοι, η διπρόσωπη φύση τους μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί μερικές φορές. Είναι επίσης διαβόητα κουτσομπόληδες και τους αρέσει να μιλούν για ανθρώπους και δράματα. Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι διασκεδαστικοί και συναρπαστικοί, αλλά να είστε προσεκτικοί με τους ανθυγιεινούς… η τοξικότητά τους είναι πραγματική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 434 / position2: 556
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb