SKIN CARE

Διατήρησε το μαύρισμα και την καλοκαιρινή λάμψη με τη σουηδική ρουτίνα ομορφιάς της Foreo!

Μαύρισμα με λάμψη & διάρκεια!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2023
Διατήρησε το μαύρισμα και την καλοκαιρινή λάμψη με τη σουηδική ρουτίνα ομορφιάς της Foreo!

Ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών και οι διακοπές τελειώνουν. Πώς μπορείς να διατηρήσεις το μαυρισμένο με κόπο δέρμα σου και ταυτόχρονα να χαρίσεις στον εαυτό σου τονωμένο και λαμπερό δέρμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της beautytech, αποκαλύπτει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να διατηρήσεις την καλοκαιρινή λάμψη για όσο το δυνατόν περισσότερο, με μια φρέσκια και αψεγάδιαστη σουηδική ρουτίνα ομορφιάς!

FOREO UFO 3

Το FOREO UFO 3, η ολοκαίνουργια ενισχυμένη θεραπεία προσώπου για τη βελτιστοποιημένη εφαρμογή μασκών προσώπου, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να σε κάνει να λάμψεις στο δικό του φως!

Με αναζωογονητική κρυοθεραπεία, χαλαρωτική θερμοθεραπεία, τονωτικούς παλμούς T-Sonic και φώτα LED πλήρους φάσματος για την κάλυψη των αναγκών κάθε επιδερμίδας, αυτό το ισχυρό μικρό beautytech gadget είναι η τέλεια λύση για μεγιστοποιημενη θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου που έχει καταπονηθεί από τον ήλιο και τη ζέστη του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνδύασέ το με τις σούπερ φρέσκιες και από συστατικά φυσικής προέλευσης, υφασμάτινες μάσκες προσώπου, από τη συλλογή Farm To Face Sheet Masks της FOREO για μια έξτρα ώθηση ευεξίας. Μία από αυτές είναι η FOREO Coconut Oil Farm To Face Sheet Mask: εμποτισμένη με πολύτιμο έλαιο καρύδας και νερό καρύδας, θα σου δώσει την απαραίτητη ένεση θρέψης και έναν ευχάριστο άρωμα ινδονησιακής καρύδας.

FOREO LUNA 4 body

Για να ξεκινήσετε την ολοκληρωμένη επιστροφή σε φόρμα με τόνωση και απαλή απολέπιση, δοκιμάστε το FOREO LUNA 4 body - Αυτή η πρωτοποριακή βούρτσα απολέπισης και τόνωσης σώματος θα επαναφέρει την τόνωση, τη ζωτικότητα και τη σφριγηλότητα για μια λαμπερή και ακτινοβόλα επιστροφή στην πόλη.

Οι αποτελεσματικοί παλμοί T-Sonic, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά απαλή σιλικόνη που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σου, είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να τονώσεις το σώμα σου, ενώ παράλληλα το απολεπίζεσαι σχολαστικά από τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα για να αποκτήσει το μαύρισμά σου μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι συσκευές περιποίησης προσώπου και σώματος FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com , στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 223 / position2: 1039
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb