ΜΟΔΑ

Αυτά τα παπούτσια είναι το hot item του φθινοπώρου

Θα φορεθούν πολύ!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά τα παπούτσια είναι το hot item του φθινοπώρου

Τα loafers έχουν μια μεγάλη ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920, ωστόσο, η Gucci έφερε το flat στυλ στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του εμβληματικού της Horsebit loafer περίπου τη δεκαετία του 1950.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έκτοτε έχει γίνει ένα ξεχωριστό αντικείμενο μόδας, διατηρώντας έτσι την ελκυστικότητά του. Η Jane Birkin φορούσε συχνά τα δημοφιλή παπούτσια από τη δεκαετία του '60 και το στυλ του παραμένει το ίδιο - μια αγκράφα, ελάχιστο τακούνι και ελαστικό δέρμα.

Το φαινόμενο Gucci εξακολουθεί να είναι διαδεδομένο σήμερα καθώς ενέπνευσε ένα κύμα premium υποδημάτων καθημερινής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των The Row και Prada.

Ως αποτέλεσμα, τα μαύρα loafers είναι διαθέσιμα ως μέρος πολλών μόνιμων συλλογών, ανεξάρτητα από την εποχή. Είναι επίσης διαθέσιμα σε πολλές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των moccasini, των loafers penny και των chunky loafers. Το χρυσό στολίδι έχει γίνει συνώνυμο με τα loafers, αλλά υπάρχουν κι επιλογές που κλίνουν προς τα ανδρικά ρούχα με καθαρό φινίρισμα και λεπτεπίλεπτο στιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως κλειστό παπούτσι, τα loafers μπορούν να φορεθούν πολλές εποχές. Ταιριάζουν επίσης σε πολλές περιστάσεις και σύνολα. Αν και είναι συνώνυμα με το ανδρόγυνο styling, μπορούν να προσφέρουν μια έντονη αντίθεση με φούστες και preppy looks (με λευκές κάλτσες, για παράδειγμα) και είναι κατάλληλα τόσο για το γραφείο, όσο και για τις βόλτες στην πόλη.

Πάρε έμπνευση για το πώς θα τα φορέσεις από το pinterest:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
15 / position1: 254 / position2: 817
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb