ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Το ζώδιό σου θα σου πει το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στις σχέσεις

Μερικές φορές είμαστε οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού μας
AstroGirl
Το ζώδιό σου θα σου πει το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στις σχέσεις
Nextweb Studio

Όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις και μερικές φορές αυτά τα λάθη μας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα ζωής. Αλλά μερικές φορές παγιδευόμαστε σε τοξικά μοτίβα σχέσεων που δεν παρατηρούμε καν. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από αυτά τα καλούπια είναι να αντιμετωπίσεις την αλήθεια για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις μια για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευδοκιμείτε ως ηγέτης, κάτι που είναι υπέροχο...αλλά μερικές φορές στις σχέσεις σας, καταλήγετε να αντιμετωπίζετε τον σύντροφό σας σαν ακόλουθο. Θυμηθείτε, μια υγιής σύνδεση δε σημαίνει ότι ένα άτομο κυριαρχεί στη συζήτηση και περιμένει από τον άλλον να είναι πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής του. Μην τους θεωρείτε κανέναν δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Όλοι έχουν ακούσει ότι οι Ταύροι είναι επίμονοι. Αλλά οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πάντα ότι η αντίστασή σας στην αλλαγή επεκτείνεται και στα συναισθήματά σας. Οι Ταύροι είναι σταθεροί. Λαχταρούν την ειρήνη και την αρμονία. Το δράμα απλά σας αγχώνει! Ενώ αρχικά μπορεί να πιστεύετε ότι απλώς επικεντρώνεστε στον εαυτό σας όταν αγνοείτε τα ζητήματα της σχέσης σας, αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, απλώς αποφεύγετε μια σκληρή αλλά απαραίτητη συζήτηση. Το να κρατάτε τα πάντα μέσα θα σας κάνει να αγανακτήσετε με τον σύντροφό σας και να διαλύσετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

Ενώ σας αρέσουν οι σχέσεις όταν είναι όλο διασκέδαση και παιχνίδια, αλλά μόλις αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, καταλήγετε απλώς να φεύγετε. Δεν είναι ότι δε σας νοιάζει ή φοβάστε τη δέσμευση, αλλά τείνετε να βλέπετε μια διαφωνία ως το τέλος μιας σχέσης, παρά ως ευκαιρία για συμβιβασμό και ανάπτυξη. Μερικές από τις πιο ικανοποιητικές σχέσεις απαιτούν σκληρή δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ

Ένας Καρκίνος που ανοίγει την καρδιά του είναι ένα όμορφο πράγμα, κυρίως επειδή πρέπει να ξεπεράσει το πολύ σκληρό του καβούκι για να κερδίσει κάποιον πρώτα την εμπιστοσύνη του.  Αυτό το επίπεδο συνεξάρτησης και εγκατάλειψης των προσωπικών ορίων μπορεί να είναι επικίνδυνο επειδή χάνετε τη δική σας ταυτότητα από την ταυτότητα της σχέσης. Δεν έχει να κάνει πλέον με το τι σας αρέσει, τους φίλους σας, τους στόχους σας ή ακόμα και τα αγαπημένα σας φαγητά. Καταλήγει να είναι όλα σχετικά με το τι αρέσει στον σύντροφό σας. Εάν οι φίλοι σας σας πουν ότι συμπεριφέρεστε εντελώς διαφορετικά ανάλογα με ποιον βγαίνετε ραντεβού, λοιπόν, για αυτό μιλάνε.

ΛΕΩΝ: ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ

Προφανώς, δεν μπορείτε ποτέ να κρατήσετε πλήρως αυτό που νιώθετε μέσα σας γιατί γεννηθήκατε για τη σκηνή! Αλλά το ταίρι σας δεν είναι σφουγγάρι, έχει ένα όριο για το τι μπορεί να αντέξει και τι όχι, ακόμα κι αν σας αγαπούν πολύ. Έχουν επίσης ένα σωρό άλλα προβλήματα, ευθύνες και συναισθήματα να αντιμετωπίσουν, ακόμα κι αν δεν τα αναφέρουν (που να προλάβουν;). Σταματήστε να αντιμετωπίζετε το ταίρι σας σαν μια συναισθηματική χωματερή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Είστε ο διορθωτής του ζωδιακού κύκλου. Το μότο σας είναι «Μπορώ να τα φτιάξω!» Όταν δίνετε συμβουλές, προέρχονται πραγματικά από καλή διάθεση, απλά θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή του συντρόφου σας! Αλλά ειλικρινά, μερικές φορές προσπαθείτε πολύ να αλλάξετε το ταίρι σας κι αυτό είναι κουραστικό. Τι θα λέγατε να αφήνατε τους άλλους να είναι ο εαυτός τους;

ΖΥΓΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Έχετε το πιο όμορφο (ψεύτικο) χαμόγελο του ζωδιακού κύκλου. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν είστε αυθεντικοί, αλλά επειδή προτιμάτε να μην ταράζετε τα νερά, ακόμα κι όταν δεν συμφωνείτε με κάτι. Αυτό είναι ωραίο αλλά με ένα όριο. Ξαφνικά προσπαθείτε να το παίξετε κουλ, αλλά στην πραγματικότητα ρίχνετε παθητικά-επιθετικά καρφιά σε κάθε ευκαιρία. Και μέχρι το ταίρι σας να αλλάξει πραγματικά οτιδήποτε σας ενοχλεί, θα θυμώνετε συνεχώς με κάθε μικρό πράγμα που σας ενοχλεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΡΑΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.

Όλα ή τίποτα, ναι ή όχι, πάνω ή κάτω, ειρήνη ή πόλεμος: Είστε ένα πλάσμα των άκρων. Ενώ μπορείτε να κατευθύνετε αυτή την ένταση προς τους στόχους σας, υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα όταν είστε δυσαρεστημένοι με κάτι, οτιδήποτε, να εκτινάξετε τον κόσμο γύρω σας. Η κακή σας διάθεση καταλήγει να καίει τα πάντα.  Αυτή η καταιγίδα θα σας οδηγήσει στο να ρίχνετε βόμβες σαν να μην είστε σε σχέση, να μην είστε καν ομάδα, σαν ο άλλος να είναι ο εχθρός σας. Αυτή η νοοτροπία από το μηδέν έως το 100 είναι απλώς ένας μηχανισμός άμυνας και στο 99% των περιπτώσεων δε χρειάζεται. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διοχετεύστε αυτόν τον κεραυνό σε κάτι εποικοδομητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Η ζωή είναι όλη διασκέδαση και παιχνίδια για εσάς, και αν δεν είναι, είστε με το ένα πόδι έξω! Ωστόσο, οι φόβοι σας, τα συναισθήματά σας, τα όνειρά σας - τις περισσότερες φορές δεν τα μοιράζεστε παρά μόνο αν τα σνομπάρετε. Όταν συμβαίνει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, είναι πιθανό να το μείνετε ψύχραιμοι και να μην το συζητήσετε, αλλά μετά να μοιράζεστε υπερβολικά όλες τις οικείες λεπτομέρειες με τους φίλους σας. Κουτσομπολεύετε σε φίλους για θέματα σχέσης σας. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Και αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο, γιατί μόλις το δείξετε σε όλους τους άλλους, οι απόψεις τους αρχίζουν να κολυμπούν στο κεφάλι σας και είστε ήδη με το ένα πόδι μέσα και ένα πόδι έξω από τη σχέση. Εν τω μεταξύ, ο άλλος δεν έχει ιδέα. Ο μόνος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να είστε ευθύς και να το συζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ 

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να δουλέψετε για να φτιάξετε μια κοινή ζωή. Δηλαδή, μέχρι ο εσωτερικός σας απαισιόδοξος εαυτός να αρχίσει να ξεπροβάλει. Πριν το καταλάβετε, αρχίζετε να παραπονιέστε για τη ζωή και τους άλλους ανθρώπους και τελικά να παραπονιέστε για τον σύντροφό σας. Ειλικρινά, αυτό δεν συμβαίνει επειδή είστε κακός άνθρωπος. Η απαισιόδοξη πλευρά σας είναι απλώς ένας μηχανισμός άμυνας γιατί μπορεί να φοβάστε λίγο ότι κάτι δεν θα λειτουργήσει στο τέλος. Διαγράψτε αυτή τη διάθεση. Μην απομακρύνετε τους ανθρώπους. Θυμηθείτε ότι είστε άξιοι αγάπης και δεν τελειώνει κάθε σχέση με χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα ή τους ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε την αλλαγή. Το χειρότερο μέρος της υπερβολικής σκέψης, όμως, είναι ότι μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε ότι όλοι είναι εναντίον σας. Αντί να προσπαθείτε να συμβιβαστείτε και να εργαστείτε μαζί, κάθε μικρή διαφωνία την κάνετε να μοιάζει με πόλεμο. Αν και αυτό μπορεί να μοιάζει απίστευτη ικανοποίηση εκείνη τη στιγμή, σας αρέσει να αποδεικνύετε την άποψή σας και λατρεύετε να καυχιέστε την πνευματική σας υπεροχή, όμως αυτό κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται ηττημένος. Η αγάπη δεν έχει να κάνει με το ποιος κερδίζει.Έχει να κάνει με το να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιράζεσαι, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι νικητής στη συζήτηση.

ΙΧΘΥΣ: ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ

Θέλετε όλα να μοιάζουν με παραμύθι. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας οδηγήσει να παραβλέπετε εύκολα τα red flags στις σχέσεις. Μερικές φορές θα θυσιάσετε ακόμη και μέρη της ζωής σας μόνο και μόνο για να διατηρήσετε τη σύνδεση. Σίγουρα, όλοι μπορεί να έχουμε ιδιορρυθμίε, αλλά όταν αρχίζετε να εγκαταλείπετε μερικά από τα αγαπημένα σας χόμπι, φίλους ή όνειρα, αυτό δεν είναι σχέση. Είστε προορισμένοι να λάμπετε και να ζείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
25 / position1: 55 / position2: 125
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb