STYLE

Βάλε στην άκρη τα τζιν: Aυτό το παντελόνι μονοπωλεί όλα τα brands

Η εναλλακτική που έχεις αυτό το φθινόπωρο για παντελόνι, θα σε κάνει να ξεχάσεις τα αγαπημένα σου jeans
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Βάλε στην άκρη τα τζιν: Aυτό το παντελόνι μονοπωλεί όλα τα brands
@haileybieber

Ας το παραδεχτούμε, η προετοιμασία κάθε πρωί μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολη. Τις μέρες που απλά δεν αντέχεις να σκεφτείς τι θα φορέσεις, αλλά πρέπει να βγεις από το σπίτι σαν "άνθρωπος" υπάρχει μια καλή λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα, σκέφτεσαι το αγαπημένο σου τζιν που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση και φοριέται από το πρωί εώς το βράδυ, αλλά όχι. Υπάρχει και μία ακόμα επιλογή που συχνά δε σου περνάει από το μυαλό όταν ψάχνεις τι να φορέσεις για να μη χωθείς πάλι στο παλιό, άνετο κι αγαπημένο σου τζινάκι: το χακί παντελόνι.

Είτε σε baggy style, είτε cargo, είτε flare, είτε σε απλή ίσια γραμμή το χακί παντελόνι είναι μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος. 

Το χακί είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται εύκολα με λευκό, μαύρο, αλλά και με πιο extreme χρώματα όπως το κίτρινο και το κόκκινο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένα υπέροχο χακί παντελόνι είναι τόσο μεταμορφωτικό για την γκαρνταρόμπα σου», λέει η διευθύντρια μόδας του Stylist, Lucy Reber. «Δεν έχω κάποιο αγαπημένο τζιν αυτή τη στιγμή, οπότε το χακί παντελόνι μου είναι έχει γίνει πραγματικό πάθος».

Και δεν είναι η μόνη που επιλέγει αυτό το στυλ: διασημότητες όπως η Gigi Hadid, η Hailey Bieber, η Eva Longoria και η Zoë Kravitz έχουν βάλει το χακί παντελόνι στη θέση του τζιν τους. Η καθεμία επιλέγει διαφορετικές παραλλαγές: από τα χαλαρά cargo της Hailey έως τα εντυπωσιακά flarred της Gigi, είναι ξεκάθαρο ότι τα χακί εεπέστρεψαν για τα καλά στη μόδα!

Πάρε ιδέες από τα διάσημα κορίτσια για το πως να τα συνδυάσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 335 / position2: 624
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb