STYLE

Οι νύφες αλλάζουν το στυλ: To παπούτσι που παίρνει τη θέση των ψηλοτάκουνων

Για όλες τις μέλλουσες νύφες, το τέλειο ζευγάρι παπούτσια είναι εκεί έξω και μπορεί να μην έχει τακούνια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι νύφες αλλάζουν το στυλ: To παπούτσι που παίρνει τη θέση των ψηλοτάκουνων

Όσον αφορά το ντύσιμο του γάμου, οι περισσότερες νύφες περνούν ώρες ταλαιπωρώντας τα πόδια τους, και ενώ θέλουν να χορέψουν με τους φίλους τους, δεν αφήνουν στην άκρη τα ψηλοτάκουνα. Κι άλλες που δεν θέλουν να φορέσουν τακούνια εξαρχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχει μια άλλη επιλογή για όσες θέλουν να φαίνονται κομψές και να φτάσουν χωρίς πληγές στο τέλος της ημέρας. Εξίσου σοφιστικέ με τα τακούνια, αλλά χωρίς εμπόδια και ενόχληση, οι άσπρες μπαλαρίνες που ήδη εμφανίστηκαν και σε editorial μόδας είναι η τέλεια εναλλακτική στα επίπονα bridal υποδήματα.

Όλo και περισσότερες νύφες ανταλλάσσουν τα γκράντε φορέματα με πιο μίνιμαλ επιλογές επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συμβατική εμφάνιση γάμου ανανεώνεται επίσης. Επιτέλους τα νυφικά δεν χρειάζεται να δεσμεύονται από την παράδοση και μπορούν να είναι όσο ιδιαίτερα και πρακτικά θέλετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margaret Qualley Source (@margaret.qualley.love)

Περπατώντας στο διάδρομο με ένα ζευγάρι λευκά σατέν Chanel Mary Janes, η Margaret Qualley παντρεύτηκε τον Jack Antonoff νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ενώθηκε με μια σειρά από άλλους ηθοποιούς και μοντέλα που αλλάζουν το παιχνίδι με τα νυφικά παπούτσια.

Η Zoë Kravitz, η Sandy Lang, η Keira Knightley και η Mandy Moore, που όλες έχουν φορέσει φλατ για τον γάμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μοντέλα γέμισαν την πασαρέλα φορώντας μπαλαρίνες με αγκράφα με τους αστραγάλους δεμένους σε κορδέλες! Από την Miuccia Prada, τα έντονα διακοσμημένα διαμάντια flat της Alaïa και τις παντόφλες Ozzy της The Row...


Δες εδώ, εδώ και εδώ για να πάρεις έμπνευση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 366 / position2: 3029
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb