ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Γκρίνια, καυτές βραδιές και νέοι στόχοι

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Γκρίνια, καυτές βραδιές και νέοι στόχοι
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση και γρήγορες εξελίξεις με συναντήσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Προσέχετε και μην αφαιρείστε όταν κυκλοφορείτε έξω!

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να σας πουν ότι σας αγαπούν, αλλά κινδυνεύετε να γίνετε καταπιεστικοί και ζηλιάρηδες. Μην ξοδεύετε πολύ γιατί δεν είναι καιρός για ....ανοίγματα!

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, φροντίστε ο ενθουσιασμός και η πρωτοβουλία σας να μην σας βγάλουν από τα όριά σας και να μην παραφερθείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Τίποτα από όσα πείτε δε θα περάσει απαρατήρητο!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μην επιτρέπετε ασάφειες και αφήνετε να σας διαβάλλουν ή αδιόρατοι φόβοι να σας αγχώνουν. Δώστε σημασία σε λεπτομέρειες καθώς σας περιμένει πολλή δουλειά!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να εκτιμήσετε τους φίλους σας περισσότερο από ποτέ. Διαφαίνονται νέες προοπτικές για μια σχέση που σας ενδιαφέρει, αλλά μην την μποϊκοτάρετε με εγωισμούς.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα, προσέχετε να μην παραφερθείτε από το θυμό και τα βάλετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι κοινωνικές δραστηριότητές σας πληθαίνουν, μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, μια είδηση μπορεί να σας αναστατώσει και να καθυστερήσει προγραμματισμένα ταξίδια σας ή να σας ανατρέψει τα σχέδια. Κάντε ένα κρύο ντους να συνέλθετε!

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, στρέφοντας το μυαλό σας σε ό,τι σας έχει κρυφτεί θα αντιμετωπίσετε αλήθειες και μυστικά. Μην αφήσετε να σας χαλάσουν μια σχέση που σας ενδιαφέρει και να σας προκαλέσουν ανασφάλειες.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μειώστε τις απαιτήσεις σας για να μην έλθετε αντιμέτωποι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δε θα λείψουν τα διλήμματα και οι διπλές γνώμες!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, σχεδιάζετε τα πάντα με προσοχή, αλλά σίγουρα κάτι θα σας ξεφύγει που θα προκαλέσει τα σχόλια των γύρω σας και το δικό σας άγχος.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Μην αποκλείετε όμως φίλους και τους απομακρύνετε κρατώντας μυστικά!

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, πολλά πρόσωπα μπαίνουν και βγαίνουν στο χώρο σας και η επιθυμία σας για απομόνωση μάλλον θα πρέπει να αναβληθεί. Ένα μυστικό θα σας δώσει πολλή χαρά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 230
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb