STYLE

Αυτά τα 5 χρώματα είναι το απόλυτο trend για το φθινόπωρο

Κάνε έξυπνες αγορές για να έχεις επιλογές στην ντουλάπα σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά τα 5 χρώματα είναι το απόλυτο trend για το φθινόπωρο
Collage

Κάθε εποχή έχει τη δική της χρωματική παλέτα, αλλά το φθινόπωρο πάντα είναι το πιο απρόβλεπτο και με εντυπωσιακές αποχρώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν σκέφτεσαι το φθινόπωρο, ποια χρώματα σου έρχονται στο μυαλό; Η εποχή συνδέεται συχνά με τις αποχρώσεις των φύλλων που αλλάζουν. Τα λαμπερά πράσινα φύλλα μετατρέπονται καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει και γίνονται  κατακόκκινα, κίτρινα ή πορτοκαλί. Μερικά φύλλα αποκτούν και μια ιδιαίτερη δαμασκηνί απόχρωση.

Όλες αυτές οι αποχρώσεις παραμένουν βασικές εποχιακές τάσεις κάθε χρόνο, αλλά υπάρχουν πάντοτε προτάσεις που διαφέρουν ...

Αυτές είναι οι 5 πιο hot αποχρώσεις που θα δούμε το φθινόπωρο στη μόδα

Ροζ της Barbie

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Bubblegm pink έχοντας κερδίσει έδαφος από την πρόσφατη ταινία της Barbie, θα κάνει την εμφάνισή του και το φθινόπωρο. Η Versace είχε πρωταγωνιστή το έντονο ροζ σε μια κυρίως μαύρη συλλογή, ενώ Roksanda και Standing Ground παρουσίασαν χαρούμενα ροζ σε σατέν φορέματα.

Κίτρινο του βουτύρου

Η Chloé, η Sportmax και η Alaïa ενσωμάτωσαν την απόχρωση στις συλλογές τους με τη μορφή μάξι φορεμάτων με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες (κοψίματα, φουσκωτούς ώμους και επιλογές με ζώνη). Η Saint Laurent, η Stella McCartney και η Khaite, από την άλλη πλευρά, έφεραν του βουτυρένιο κίτρινο στις συλλογές τους με σακάκια, σατέν παλτό και πλεκτά που μπορούν να φορεθούν από τους χειμερινούς μήνες έως τις πρώτες εβδομάδες της άνοιξης.

Καφέ του πηλού

«Οι γήινες αποχρώσεις, όπως αυτή του πηλού, έχουν μεγάλη προσαρμοστικότητα που κολακεύει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων δέρματος, χρωμάτων ματιών και αποχρώσεων μαλλιών», λέει ο Ramy Brook Sharp, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του Ramy Brook.

Κρεμ

Σύμφωνα με την Angelique Joseph, SVP σχεδιασμού και ανάπτυξης της Naturalizer, «οι τόνοι στην οικογένεια του κρεμ και του χειμερινού λευκού θα είναι τάση την εποχή του φθινοπώρου, καθώς το tonal dressing εξακολουθεί να είναι μεγάλο trend και ενισχύει σημαντικά το Quiet Luxyry»

Κόκκινο

Συγκεκριμένα το κόκκινο της Ντάλιας. Η κόκκινη Ντάλια έκανε εμφανίσεις μεταξύ των σόου του Φθινοπώρου του '23 του Yves Saint Laurent και της Prada και του  "The Row Spring '24 runway show". Στον οίκο Gucci, το είδαμε επίσης να συνδυάζεται όμορφα με μια βουτυρένια απόχρωση του κίτρινου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
15 / position1: 321 / position2: 736
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb