CELEBS

Halle Berry: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Nahla

Tο κοριτσάκι της σταρ έχει μεγαλώσει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Halle Berry: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Nahla
@halleberry

Μπορεί η Halle Berry να γιορτάζει τα 57α γενέθλιά της, αλλά είναι η κόρη της σταρ που τράβηξε τώρα όλα τα φώτα της δημοσιότητάς επάνω της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι θυμόμαστε όταν η Berry καλωσόρισε την κόρη της, Nahla, στον κόσμο, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό ήταν πριν από περισσότερα από 15 χρόνια τώρα, και το κοριτσάκι της σταρ έχει μεγαλώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η ηθοποιός δεν δημοσιεύει πολύ συχνά την οικογενειακή της ζωή στα social media. Ως αποτέλεσμα, η επιθυμία της σταρ να κρατήσει τα πράγματα λίγο ιδιωτικά κάνει μια ανάρτηση στο Instagram με την ίδια και την κόρη της ακόμα πιο συναρπαστική από την οπτική γωνία του κοινού.

Στις 14 Αυγούστου, τα γενέθλιά της, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μπήκε στο Instagram για να επιδείξει τον εξαιρετικά διασκεδαστικό και πολύ μοντέρνο εορτασμό γενεθλίων της. Η Berry επισκέφτηκε τον κόσμο της Barbie στη Σάντα Μόνικα με τον φίλο της, Van Hunt, και την κόρη της, Nahla. Το φωτογραφικό καρουσέλ έδειχνε τη διάσημη οικογένεια να δείχνει όμορφη στα ροζ και να κάνουν βόλτες μαζί. Και, ενώ η Berry ήταν σαφώς προσεκτική για να μην δείξει το πρόσωπο της Nahla, αυτό που μας έδειξε εξακολουθούσε να έχει μεγάλη απήχηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 2551 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb