ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το χρώμα θα μονοπωλήσει στα κομμωτήρια το Σεπτέμβριο!

Το Ginger Hazel είναι η χάλκινη τάση στα μαλλιά που σου θα χαρίσει μια λαμπερή εμφάνιση!
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτό το χρώμα θα μονοπωλήσει στα κομμωτήρια το Σεπτέμβριο!

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του φθινοπώρου. Μία περίοδος που σίγουρα θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και νέα ξεκινήματα για να υποδεχτούμε δυναμικά τη νέα σεζόν. Τι καλύτερο από μία ανανέωση και στα μαλλιά! Αν αναρωτιέσαι τι χρώμα να δοκιμάσεις, σου έχουμε την καλύτερα ιδέα! Το Ginger Hazel είναι η τάση στα μαλλιά που σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αποχρώσεις του κόκκινου στα μαλλιά είναι πάντα τόσο όμορφες και εντυπωσιακές που τραβούν τα βλέμματα, ενώ σίγουρα χαρίζουν αυτοπεποίθηση σε όποιον το τολμήσει. Ωστόσο, για μερικούς, το κόκκινο χρώμα μπορεί να φαίνεται πολύ έντονο, ειδικά αν έχουν συνηθίσει σε μια πιο διακριτική φυσική απόχρωση.

 

Από που το εμπνευστήκαμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities σίγουρα έχουν παίξει το ρόλο τους στη διάδοση αυτού του trend. Από την Kendall Jenner έως την Zendaya και την Lily James, μας κάνουν να δούμε με άλλο μάτι αυτό το καυτό χρώμα που είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

Ο χάλκινος τόνος στα μαλλιά έγινε τεράστια τάση τα προηγούμενα χρόνια από διασημότητες όπως η Gigi Hadid, ο Rumer Willis, ο Keke Palmer και η Lucy Hale οι οποίες άλλαξαν εντελώς την εμφάνισή τους φέρνοντας ξανά το κόκκινο χρώμα στο προσκήνια.

 

Πώς να αποκτήσεις αυτό το τέλειο χρώμα;

Το να αποκτήσετε μια συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου μπορεί να είναι δύσκολο με τόσες πολλές παραλλαγές. Το Ginger Hazel είναι μια εύκολη απόχρωση και είναι πιο κολακευτική αν έχεις φυσικά μελαχρινά μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσει ο κομμωτής σου αυτή τη χάλκινη απόχρωση και φυσικά η σωστή συντήρηση στο σπίτι. Απαραίτητη είναι βεβαίως η μάσκα μαλλιών, που θα «κλειδώσει» το χρώμα και θα το διατηρήσει φρέσκο μέχρι την επόμενη βαφή.


Μην ξεχνάς βεβαίως και τη χρήση θερμοπροστατευτικού προϊόντος πριν το πιστολάκι ή οποιαδήποτε θερμαντική συσκευή. Βρες τα κατάλληλα εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών με προστατευτικά UV που θα προστατεύσουν τα μαλλιά από το ξεθώριασμα, ειδικά αν έχεις κλείσει διακοπές το Σεπτέμβριο!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 302 / position2: 482
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb