ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στα άστρα και τα ζώδια, ρίξε μια ματιά!
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους
Φωτ. αρχείου / envato

Οποιοδήποτε άτομο μπορεί να ερωτευτεί ένα άλλο. Σύμφωνα όμως με την αστρολογία, δεν γίνεται να ταιριάζει κάθε ζευγάρι. Ανάλογα με το ζώδιο μας, με κάποια ζώδια τα ‘βρίσκουμε’ καλύτερα, ενώ με κάποια άλλα δεν πολυταιριάζουμε. Συχνά, αυτό έχει να κάνει με παράγοντες που αφορούν το πώς συνδυάζονται οι προσωπικότητες και πώς λύνει τα προβλήματα κάθε ζώδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν, σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Κριός και Αιγόκερως

Το ρομαντικό στυλ του Κριού είναι ακριβώς όπως η προσέγγισή του στη ζωή: αυθόρμητο, παθιασμένο και περιπετειώδες. Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι γεμάτος φιλοδοξίες - ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή του γήινου, προσανατολισμένου στο στόχο, Αιγόκερου. Όταν αυτά τα οραματικά ζώδια συναντηθούν, θα έχουν φιλοδοξίες να γίνουν ένα ζευγάρι δύναμης. Ωστόσο, λόγω των αντιφατικών προσωπικοτήτων τους, αυτή η σχέση θα μπορούσε να είναι κατώτερη των προσδοκιών.

Οι διαφορές στην ιδιοσυγκρασία και στις προτεραιότητες μεταξύ του Αιγόκερω και του Κριού μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε συγκρούσεις στη δυναμική της σχέσης τους. Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πιο προσεκτικοί, συγκρατημένοι και παραδοσιακοί, ενώ ο Κριός είναι παρορμητικός, ενθουσιώδης και αναζητά συνεχή ενθουσιασμό. Το παρορμητικό σερί του Κριού δε ταιριάζει στον Αιγόκερω, ο οποίος είναι πιο προσηλωμένος στο να κάνει σχέδια. Ομοίως, ο Κριός θα μπορούσε να βαρεθεί την υπερ-πειθαρχημένη στάση του Αιγόκερου απέναντι στη ζωή. Εάν αυτοί οι δύο θέλουν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει, πρέπει να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για τους στόχους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ταύρος και Δίδυμος

Ο ρομαντικός Ταυρος έχει αδυναμία στις απολαύσεις και την πολυτέλεια. Είναι ένα σταθερό ζώδιο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι του αρέσει να λειτουργεί με τους δικούς του όρους, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Αν και χρειάζεται το χρόνο του για να λειτουργήσει ερωτικά, αν δουν ότι η σχέση μπορεί να γίνει σοβαρή και έχει προοπτικές, παραμένουν πιστοί για πάντα.

Ο Δίδυμος, από την άλλη, είναι πολυάσχολος, κοινωνικός και ατελείωτα φλύαρος. Όταν αυτά τα ζώδια συγκεντρώνονται, ο Δίδυμος εμπνέει τον Ταύρο να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή. Ωστόσο, δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια για αυτό το αταίριαστο ζευγάρι.

Ο Δίδυμος, ως ζώδιο του αέρα, ευδοκιμεί με πνευματική διέγερση, γρήγορη σκέψη και προσαρμοστικότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος, ένα ζώδιο της γης, εκτιμά την πρακτικότητα, τη σταθερότητα και τη συνέπεια. Αυτή η διαφορά μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, καθώς οι Δίδυμοι μπορεί να αντιλαμβάνονται τον Ταύρο ως αργό ή πεισματάρικο στη λήψη αποφάσεων, ενώ ο Ταύρος μπορεί να βλέπει τους Διδύμους ως φυγάδες. ή αναξιόπιστους.

Για να ανθίσει αυτός ο έρωτας, απαιτείται ξεκάθαρη επικοινωνία και αλληλοσεβασμός. Πρέπει επίσης να μάθουν να ανέχονται τις συναισθηματικές διαφορές τους. Ο Ταύρος τείνει να είναι συναισθηματικά προσγειωμένος, βασιζόμενος σε μια ήρεμη, σταθερή προσέγγιση των συναισθημάτων, ενώ οι Δίδυμοι υιοθετούν μια πιο λογική και διανοητική προσέγγιση στα συναισθήματα και μπορεί να δυσκολεύονται να συνδεθούν βαθιά με αυτά.

 

Δίδυμος και Σκορπιός

Ο Δίδυμος είναι βιρτουόζος των κοινωνικών καταστάσεων. Αυτός, αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα χαρακτηρίζονται από τη φιλική τους φύση, τις συνεχείς κοινωνικές τους εξόδους αλλά και την όρεξή τους για καυτά κουτσομπολιά. Ο Σκορπιός, συγκριτικά, είναι πολύ πιο διακριτικός και προτιμά να έχει έναν μικρό κοινωνικό κύκλο.

Η σχέση μεταξύ ενός Διδύμου και ενός Σκορπιού μπορεί να είναι προκλητική λόγω των αντιθετικών τους χαρακτηριστικών και προσεγγίσεων στη ζωή. Ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός λαχταρά συναισθηματικό βάθος. Του αρέσει η ιδέα να μοιράζεται έναν μυστικό, οικείο κόσμο με τον εραστή του. Οι Δίδυμοι, από την άλλη, τείνουν να είναι λιγότερο συναισθηματικά εκφραστικοί. Συχνά εμφανίζουν μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, η οποία μπορεί να φαίνεται επιφανειακή στον Σκορπιό. Αυτή η διαφορά μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και δυσκολίες στη δημιουργία μιας βαθιάς σχέσης.

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη ότι είναι κτητικός, η οποία μπορεί να ενταθεί από την εξωστρεφή προσωπικότητα του Διδύμου. Η ανάγκη του Διδύμου για φλερτ και ανεξαρτησία, μπορεί να πυροδοτήσει τη ζήλια του Σκορπιού, δημιουργώντας ζητήματα εμπιστοσύνης. Για να επιβιώσει αυτό το ειδύλλιο, και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τις διαφορές τους, αντί να προσπαθούν να αλλάξουν ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος και Υδροχόος

Ο ευαίσθητος Καρκίνος θέλει να φροντίζει, να προσφέρει και να βοηθάει. Όταν πρόκειται για σχέσεις, ο Καρκίνος θέλει ασφάλεια και συναισθηματική σύνδεση. Εν τω μεταξύ, ο Υδροχόος είναι λιγότερο απασχολημένος με τα συναισθήματα - αυτά τα ζώδια του αέρα τείνουν να επικεντρώνονται περισσότερο σε πνευματικά και ανθρωπιστικά θέματα. Ωστόσο, ο γοητευτικός Υδροχόος θα μπορούσε να αιχμαλωτίσει τη στοργή του ρομαντικού Καρκίνου. Ως ζευγάρι, ο Καρκίνος και ο Υδροχόος μπορεί να επιδιώξουν να ισορροπήσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, ο Υδροχόος είναι διαβόητα απόμακρος, κάτι που δεν προμηνύει καλό για τον συναισθηματικό Καρκίνο.

Οι συναισθηματικές διαφορές θα μπορούσαν να καταδικάσουν μια ένωση Καρκίνου-Υδροχόου. Η συναισθηματική ευαισθησία και η επιθυμία του Καρκίνου για ασφάλεια συγκρούονται με την πνευματική ανάγκη του Υδροχόου για ανεξαρτησία. Για να λειτουργήσει εν τέλει αυτή η σχέση απαιτεί συνεργασία, ταπεινοφροσύνη και συμπόνια.

Λέων και Καρκίνος

Με κυβερνήτη τον ήλιο, η λάμψη του Λέοντα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Αυτά τα φανταχτερά ζώδια της φωτιάς ζουν για τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν είναι καθόλου επιφανειακά. Ζεστοί, πιστοί και προστατευτικοί, οι Λέοντες είναι εγγενώς αρκετά ρομαντικοί. Με τόσες πολλές γοητευτικές ιδιότητες, δεν είναι περίεργο που ο Λέων έχει πολλούς θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένου του αξιαγάπητου Καρκίνου. Η προστατευτική φύση του Λέοντα ενώνεται με την επιθυμία του Καρκίνου για ασφάλεια, ενώ ο Λέων λατρεύει την ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου. Επιφανειακά, μπορεί να φαίνονται σαν ένας τέλειος συνδυασμός. Ωστόσο, μπορεί να έχουν προβλήματα στην πορεία, λόγω των αντιθετικών τους στοιχείων. Ο Λέων, όντας ζώδιο της φωτιάς, είναι παθιασμένος, έχει αυτοπεποίθηση και αναζητά την προσοχή και τον θαυμασμό. Από την άλλη, ο Καρκίνος, ως ζώδιο του νερού, είναι ευαίσθητος, περιποιητικός και εκτιμά τη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

Η προσωπικότητα του Λέοντα που τραβάει την προσοχή δεν συνδυάζεται καλά με τον χαμηλών τόνων Καρκίνο, ο οποίος μπορεί να νιώθει ότι τον σπρώχνουν συνεχώς στο πλάι.

Και τα δύο ζώδια έχουν έντονη αίσθηση πίστης και δέσμευσης, που μπορεί να δημιουργήσει έναν βαθύ δεσμό όταν μαθαίνουν να εκτιμούν και να αγκαλιάζουν ο ένας τις μοναδικές ιδιότητες του άλλου.

 

Παρθένος και Ζυγός

Ως ζώδιο της γης, ο Παρθένος είναι ευτυχής όταν είναι χρήσιμος και βοηθάει τους φίλους και τους αγαπημένους του. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Παρθένος μπορεί να τραβήξει το βλέμμα του ρομαντικού Ζυγού.

Οι Ζυγοί, που κυβερνώνται από τη ρομαντική Αφροδίτη, θα παρασυρθούν από τη γενναιοδωρία του Παρθένου. Ομοίως, ο Παρθένος θα λατρέψει τη γοητευτική, αισιόδοξη ατμόσφαιρα του Ζυγού. Ωστόσο, οι αξίες τους δεν ευθυγραμμίζονται. Ο Ζυγός έχει μια πολύ χαλαρή ενέργεια ενώ ο Παρθένος έχει μια παραγωγική φύση. Αυτή μπορεί να είναι η κύρια αιτία μιας σύγκρουσης μεταξύ των δύο ζωδίων, καθώς ο Παρθένος μπορεί να βλέπει τον Ζυγό ως τεμπέλη ή χωρίς κίνητρα. Χωρίς ειλικρινή επικοινωνία, αυτοί οι εραστές θα δυσκολευτούν να βρουν κοινό έδαφος.

 

Ζυγός και Τοξότης

Ως ζώδιο του αέρα, οι Ζυγοί δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά, ενώ είναι γνωστοί για την παιχνιδιάρικη, χαλαρή συμπεριφορά τους. Ο Τοξότης, ζώδιο της φωτιάς, είναι εξίσου διασκεδαστικός και ανόητος. Με ένα αμοιβαίο πάθος για βαθιά πνευματική συζήτηση, αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο. Ωστόσο, οι ασυμβατότητες μεταξύ Ζυγού και Τοξότη μπορεί να σβήσουν αυτή τη φλόγα.

Η δέσμευση μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για αυτά τα ζώδια σε μια σχέση. Ο Ζυγός, μπορεί να επιθυμεί υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης και ασφάλειας νωρίτερα από τον Τοξότη, που εκτιμά την προσωπική ελευθερία και την εξερεύνηση. Ακόμη και όταν αυτό το ζευγάρι βρει τα πατήματά του, τα προβλήματα επικοινωνίας θα μπορούσαν να τους γκρεμίσουν ξανά.

Οι Ζυγοί που κυβερνούνται από την Αφροδίτη, τείνουν να δίνουν προτεραιότητα στην αρμονία στις ερωτικές τους σχέσεις. Έχουν μια διπλωματική προσέγγιση στην επικοινωνία και συχνά μπορούν να αποφύγουν τη σύγκρουση για να διατηρήσουν την ειρήνη.

Μια σχέση μεταξύ ενός Ζυγού και του Τοξότη μπορεί να ευδοκιμήσει με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση για τη μοναδική προσέγγιση του άλλου στη ζωή και την αγάπη.

 

Σκορπιός και Λέων

Ο Σκορπιός είναι ένας δελεαστικός συνδυασμός προσωπικότητας. Από τη μία, αυτά τα ζώδια του νερού είναι ακαταμάχητα γοητευτικά και από την άλλη, είναι ένα μυστήριο. Ο Σκορπιός έχει ένα σκληρό εξωτερικό - ένα αδιαπέραστο στρώμα που κρύβει τη συναισθηματική του ευαλωτότητα, ωστόσο επιφανειακά, είναι σίγουρος, σαγηνευτικός και διαισθητικός.

Από τη φύση τους, ο Σκορπιός και ο Λέων έχουν διαφορετικούς τρόπους αντίληψης του κόσμου. Ως ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός οδηγείται από το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Ο Λέων, ωστόσο, παρακινείται από τις επιθυμίες του. Η συναισθηματική πολυπλοκότητα του Σκορπιού μπορεί να φαίνεται εντελώς ξένη στον χαρούμενο, αισιόδοξο Λέοντα. Επιπλέον, ο φιλόδοξος Λέων μπορεί να αποσπάται πολύ από τους στόχους του για να αναγνωρίσει τις ανάγκες του Σκορπιού. Ως εκ τούτου, αυτοί οι εραστές θα μπορούσαν να δυσκολευτούν να δημιουργήσουν μια ικανοποιητική συναισθηματική σύνδεση. Είναι πολύ δύσκολο για αυτούς τους δύο να προσαρμοστούν ο ένας στον άλλον ή να συμβιβαστούν.

 

Τοξότης και Παρθένος

Ο Τοξότης είναι ένα τολμηρό μέλος του ζωδιακού κύκλου — αυτά τα ελεύθερα ζώδια της φωτιάς είναι γνωστά για τους περιπετειώδεις τρόπους και το αφιλτράριστο στυλ επικοινωνίας τους. Κυβερνούμενοι από τον ισχυρό Δία, οι Τοξότες δεν θα σταματήσουν με τίποτα για να πετύχουν τους στόχους τους - μια ιδιότητα που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή του φιλόδοξου Παρθένου.

Ο Τοξότης είναι παρορμητικοί και αισιόδοξος, κάτι που του δίνει την αυτοπεποίθηση να ρισκάρει. Το θρασύ ύφος τους θα μπορούσε να ενοχλήσει τον Παρθένο, ο οποίος βασίζεται στον προγραμματισμό και τα χρονοδιαγράμματα. Ο Τοξότης αναζητά την ελευθερία και την εξερεύνηση, ενώ η Παρθένος λαχταρά τη σταθερότητα και την τάξη. Αυτές οι διαφορές μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις, καθώς ο Τοξότης μπορεί να βρει τον Παρθένο πολύ επιθετικό και επικριτικό, ενώ ο Παρθένος μπορεί να βλέπει τον Τοξότη ως ανεύθυνο ή αναξιόπιστο.

Το σούπερ άμεσο επικοινωνιακό στυλ του Τοξότη είναι θρυλικό, ενώ οι Παρθένοι είναι συγκρατημένοι και αναλυτικοί με τα λόγια τους. Η εύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ ελευθερίας και σταθερότητας και η εκμάθηση να εκτιμούν ο ένας τις μοναδικές ιδιότητες του άλλου, μπορεί να βοηθήσει τον Τοξότη και τον Παρθένο να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να δημιουργήσουν μια ισχυρότερη σύνδεση.

 

Αιγόκερως και Ιχθύς

Από το προσωπικό του στυλ μέχρι τους επαγγελματικούς του στόχους, ο Αιγόκερως καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε ό,τι κάνει. Η φιλοδοξία του Αιγόκερου θα μπορούσε εύκολα να τραβήξει το βλέμμα του Ιχθύ. Αρχικά, ο Αιγόκερως γοητεύεται από τη δημιουργική και διαισθητική φύση του Ιχθύ. Ο Ιχθύς είναι ο καλλιτεχνικός οραματιστής, ενώ ο Αιγόκερως έχει τη φιλοδοξία να κάνει τα πράγματα να συμβούν. Μαζί, μπορεί να φαίνονται σαν το απόλυτο dream team — αλλά στην πραγματικότητα, αυτή η σχέση μπορεί να έχει πολλά προβλήματα.

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες ξοδεύουν πολύ χρόνο στη φαντασία τους. Ο Αιγόκερως, ωστόσο, είναι εξαιρετικά πραγματιστής. Δεν ασχολείται με την ονειροπόληση παρά μόνο αν έχει ένα σχέδιο και μια πορεία δράσης. Οι Ιχθύες είναι ανοιχτοί στο να κινηθούν γρήγορα στη ζωή, ενώ οι Αιγόκεροι είναι πολύ λογικοί από τη φύση τους και σκέφτονται πάντα τις αποφάσεις που παίρνουν.

Για να διαρκέσει αυτό το ζευγάρι, θα πρέπει να αγκαλιάσουν τις διαφορές τους και να είναι πρόθυμοι να ανοιχτούν συναισθηματικά.

 

Υδροχόος και Ταύρος

Ο Υδροχόος διαθέτει επαναστατικό πνεύμα. Είναι εγκεφαλικός τύπος και πάντα καλοπροαίρετος. Ωστόσο, μερικές φορές χρειάζεται λίγη ενέργεια γείωσης. Γι' αυτό ο Υδροχόος μπορεί να έλκεται προς το ώριμο, προσγειωμένο στυλ του Ταύρου. Με την πρώτη ματιά, ο Υδροχόος και ο Ταύρος μπορεί να φαίνεται να ισορροπούν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, αυτή η σχέση θα μπορούσε τελικά να αποτύχει.

Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και των σχέσεων, ο Ταύρος ζει για τον ρομαντισμό. Σε μια σχέση, αυτά τα ζώδια της γης είναι αφοσιωμένα και αισθησιακά — το άγγιγμα, τα φιλιά και οι παθιασμένες στιγμές είναι ο δρόμος για την καρδιά του Ταύρου. Δυστυχώς, ο ρομαντισμός δεν έρχεται φυσικά στον Υδροχόο. Δεν είναι ότι δεν είναι αξιαγάπητοι — απλώς τείνουν να απορροφώνται από τις δικές τους σκέψεις και ιδέες. Όταν η συναισθηματική τους ενέργεια δεν ταιριάζει, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτό το ζευγάρι να διατηρήσει τον οικείο δεσμό του.

Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, πρέπει και οι δύο σύντροφοι να δεσμευτούν στην καλλιέργεια της συναισθηματικής τους σύνδεσης. Εάν ο Ταύρος ανοίξει πλήρως το συναισθηματικό του κόσμο και ο Υδροχόος είναι ειλικρινής και αφοσιωμένος, τότε μπορεί να δημιουργηθεί μια αρμονική συνύπαρξη.

 

Ιχθύς και Κριός

Με την απαλή και ονειρική φύση τους, οι Ιχθύες είναι οι απόλυτοι εραστές. Είναι συμπονετικοί, γενναιόδωροι και αφοσιωμένοι στο να βλέπουν το καλό σε οποιονδήποτε συναντούν. Ακόμα και ο Κριός θα παρασυρθεί από την αιθέρια γοητεία ενός Ιχθύ. Σε αντίθεση με το ώριμο ζώδιο του νερού, ο Κριός είναι έντονος - ωστόσο, οι Ιχθύες θα λατρέψουν τη ζεστή, παθιασμένη προσωπικότητά του.

Ακριβώς όπως το στοιχείο τους, το νερό, οι Ιχθύες τείνουν να συμβαδίζουν με τη ροή. Δεν τους ενδιαφέρει να πάρουν τον έλεγχο, κάτι που μπορεί να απογοητεύσει τον Κριό. Ομοίως, οι Ιχθύες θα μπορούσαν να απενεργοποιηθούν από την παρορμητικότητα του Κριού. Τα συγκρουόμενα στυλ επικοινωνίας τους είναι επίσης ένα σημαντικό εμπόδιο. Οι Ιχθύες ενδιαφέρονται πολύ για τα συναισθήματα των άλλων και το πώς νιώθουν, ενώ ο Κριός συνήθως δεν έχει αυτό το χαρακτηριστικό – είναι ευθύς και ειλικρινής, κάτι που μπορεί να σοκάρει τους Ιχθύες. Αυτή η σχέση χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή για να ανθίσει.

 

*Μην ξεχνάς ότι μπορεί οι άνθρωποι με διαφορετικά ζώδια να έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά η συμβατότητα δεν εξαρτάται πάντα από τα ζώδια· η ωριμότητα και η προθυμία του καθενός να χειριστούν τις καταστάσεις που θα προκύψουν σε μία σχέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ανεξάρτητα από τα ζώδια, η θέσπιση γερών θεμελίων εμπιστοσύνης και σεβασμού βοηθάει να ξεπεραστούν τυχόν δυσκολίες σε μια σχέση.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
47 / position1: 116 / position2: 1285
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb