ENTERTAINMENT

Αυτοί οι ηθοποιοί φιλήθηκαν για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αλλά ... δεν τους «χάλασε» καθόλου

Είχαν χημεία στο φιλί και δεν το έκρυψαν!

Αυτοί οι ηθοποιοί φιλήθηκαν για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αλλά ... δεν τους «χάλασε» καθόλου
Four Feathers

Όλοι έχουμε ακούσει ηθοποιούς να μιλούν για τις αμήχανες στιγμές ενός φιλιού ή και κάτι παραπάνω με τους συμπρωταγωνιστές τους στην οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως, είναι μέρος της δουλειάς τους και το κάνουν καθαρά επαγγελματικά και για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Εδώ, όμως, αυτοί οι ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι μερικά φιλιά, σήμαιναν κάτι παραπάνω γι' αυτούς από ... μία ακόμα μέρα στη δουλειά!

Mila Kunis και Ashton Kutcher

Η Kunis και ο Kutcher στα πρώτα τους βήματα έπαιζαν το ζευγάρι στο That 70s show. Γι' αυτήν ήταν το πρώτο της φιλί και φαινόταν ότι είχαν ιδιαίτερη χημεία. Η ιστορία τους επιβεβαίωσε, αφού πλέον ζουν παντρεμένοι με παιδιά! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ethan Hawke και Angelina Jolie

Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στο Taking Lives. «Η Αντζελίνα Τζολί γεννήθηκε για να μειώνει τους άντρες και να τους κάνει αδύναμους», είπε ποιητικά στο Watch What Happens Live With Andy Cohen. «Όταν σε φιλάει, δεν ξέρεις το όνομά σου».

Hugh Grant και Renee Zellweger

Ο Grant έχει φιλήσει αρκετές σταρ του Χολίγουντ στις ρομαντικές κομεντί που έχει πρωταγωνιστήσει. Τα καλύτερα λόγια τα έχει πει για τη συμπρωταγωνίστριά του στο Bridget Jones!

Kate Hudson και Heath Ledger

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Watch What Happens Live, μια τηλεφωνήτρια ζήτησε από τη Hudson να μιλήσει ειλικρινά για το αγαπημένο της φιλί στην οθόνη. Η απάντησή της; «Θα έλεγα ότι το αγαπημένο μου ήταν ο Χιθ», είπε, αναφερόμενη στον αείμνηστο ηθοποιό Χιθ Λέτζερ, με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο πολεμικό δράμα Four Feathers του 2002. «Ήταν εξαιρετικό… ήταν τόσο όμορφος και γλυκός και ευγενικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 112 / position2: 666
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb