Επιστροφή στα 90s! Πάρε έμπνευση για το look σου από τις παλιές ελληνικές σειρές

Τα καλύτερα looks από τις αγαπημένες σου σειρές του `90

Επιστροφή στα 90s! Πάρε έμπνευση για το look σου από τις παλιές ελληνικές σειρές

Ότι έχουμε επιστρέψει στα λατρεμένα 90s όσον αφορά την εμφάνιση είναι γεγονός. Σε περίπτωση που δε θυμάσαι πολλά και θέλεις έμπνευση για το τι να φορέσεις και πώς να χτενιστείς, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κορίτσια από τις αγαπημένες σειρές του '90 σου δίνουν ιδέες για να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Ελένη και Πέγκυ

Οι κολλητές φιλενάδες από το Κωνσταντίνου και Ελένης, ή αλλιώς η Γκαρσόνα Α' και η Γκαρσόνα Β' είναι πάντοτε στιλάτες. Τα μαλλιά με έντονο φιλάρισμα της Πέγκυς αλά Cindy Crawford που συχνά τα κάνει "σκουλικάκια" είναι το απόλυτο look της δεκαετίας. Τα halterneck φορέματα και μπλουζάκια της Ελένης και τα στενά μίντι φορέματα της Πέγκυς ήταν must στα 90s, όπως και οι ογκώδεις πλατφόρμες "ωραία τα παπουτσάκια σου Πέγκυ μου"!

Αναστασία

Μπορεί η Αναστασία να μην ήταν ..."ηθική" σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας, όμως το στυλ της ήταν και είναι ανεπανάληπτο. Σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε ιδιαίτερα ντυσίματα της πρωταγωνίστριας, σέξι μίνι φορέματα, καπέλα, μάξι φούστες με clogs και φαρδιές ζώνες, καθώς και ψηλόμεσα mum's jeans με λευκά πάνινα παπούτσια.

Ηρώ & Μάνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ηρώ και η Μάνια στο Λόγω Τιμής είχαν νεανικά και ρομαντικά ντυσίματα της δεκαετίας του '90. Η Ηρώ Φορούσε ψηλόμεσα τζίν με κοντά τοπ και vest mini φορέματα, ενώ η Μάνια ψηλόμεσες μάξι φούστες με πλεκτά μπλουζάκια και μάξι φορέματα με τιράντες και πάνινα sneakers.

Μαρίνα Κουντουράτου

Η παρουσιάστρια του Πρωινού Χαμόγελου είναι μέσα στη μόδα της εποχής, οπότε φοράει συχνά slip dresses, co-ord sets, βελουτέ τοπάκια, strapless φορέματα, μαλλιά αλά Claudia Schiffer και mules!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 329 / position2: 1425
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb